Nálunk. De náluk mindig is volt. De nem azért, mert elrendelte a néppártjuk. Hanem azért, mert eleve nem mennek boltba vasárnap. Mivel nekik nem ez az ünnepük és nem ez jelenti a magánéleti kiteljesedést, hogy elmennek pizzázni, meg ugrálóvárazni az osánba.
Pedig ottkint van mezzőgazdaság, és geci jól megélnek belőle. Nem csak az utóiparra, meg a multira alapoznak. Jó kis szöszi osztrák csajok is hajtják a traktort ezerrel
Én mindig azt láttam, hogy sütögetnek, vagy sétálnak, vagy kirándulnak, ilyesmi. Családi programoznak. Persze ott nem végződik házasságok kétharmada válással, mint nálunk okosaknál. Meg ugye becsületesek is vagyunk.
Huhh,delutan negytol mozdulni sem lehet,egy kicseszett balra kanyar is mintha az elete mulna akkor se enged be csak omlik az a sok biorobot haza,ovodaba,vasarolni minden nap,aki gyalog van az is ziher hogy odaparancsol valakit kocsival nehogy a buszvegrol kelljen talpalnia tizpercet,akkor ottvannak a boyracerek talakozoi,meg bassz bejon a rakodoudvarra ami zsakutca 100 meter megfordulni,mer nincs hatramenet azokon a szarokon.
Otthon van a családjával. Meglepő mi? Ők nem tüntetnek, hogy elvették a kedvenc játékukat, a kiöltözős vasárnapi bevásárlási lehetőséget. Egyébként sem mennének.
Én is átjárok a Felvidékre, de már oda is átszoktak a nyomik. 3-ad 4-ed rendű utakon próbálkozok, de elhíresztelik, hogy melyiket újították fel, utána már ott sem lehet menni. A nagy mélyszegénység odáig fajult, hogy ötszázezermilliárd lóerő rohangál ilyenkor a jó helyeken.
Ma 2-kor elindultam idehaza, és idegbajt kaptam, mert az idióták 50-le mentek, és szerintem így is bemértek. Hazamentem, ittam egy kv-t, és elmentem Ausztriába, annyival amennyivel a kanyart be tudtam venni, és 3 autóval találkoztam, és ők is versenyezni akartak volna velem Má ha a ment volna úgy a kocsi. Feladtam az itthoni motorozást.
Én az útminőségről beszélek, nem a forgalomról. A forgalomra az a véleményem, hogy ma akkor se motoroztam volna, ha lett volna mivel. Tököm nem kíváncsi erre. Inkább kocsival mentünk, persze a motorosok szokás szerint feltartottak nagy csordában. Hol fordulsz lapon 60-nal Marót és Esztergom között? 260-nal sincs lapon.
A 11 es út Marót és Esztergom között is elég izgi 160-180ig, de sajna forgalmas 200+ tempóra. Dömös vége Visegrád felé a két 90 fokos is jó, de mindig van valami autó amit ott érsz utol és szemből is jönnek. Meg különben is, azon a környéken sok kanyart 60al lapon fordulsz, hova mennél 200al
Nem tudom mikor voltál a Mátrában...én itt lakom a közelben.Az odaút se annyira szar,mert a 21-est lassan csinálgatják... Bár mi más irányból nyomulunk Viszont a Mátraháza-Sasvár szakasz az már nem a bátorságon+a beállításon múlott...A Galyatetői se...Voltak olyan kátyúk...vagy inkább kráterek...
Aki az úminőségre panaszok, annak vagy a motorja szar, vagy rosszul van beállítva, vagy motorozni nem tud (vagy csak utál). Egy Lepence, egy Dobogókő, vagy egy Csobánka útminőség az 2-4 télire simán jó. Mátra szintén, az oda vezető út rosszabb. Marót-Visegrád az 5-6 stift végig. Persze csak olyankor, amikor nem kell kerülgetni a többit. Mondjuk hétköznap.