Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csilli villi! Szépséges!
Kész is a mai projekt.
Kedves Kollégák!
Ma 10-kor indulás 14-ker Pillangó utca 30 elől,
utiterv:Váciút-2-es út-12-es út,végig majd felfele körbe,Márianosztra,Kóspallag,Kisinóci turistaház kaja,Törökmező turistaház,állatsimogató,majd vissza Pest-haza.szabadidőruhát edzőcipőt én viszek kényelmesebb ha már az erdőben is kicsit csavargunk gyalog.
Most kipufogó bilincset fogok faragni. Vettem fasza polirozott rozsdamentes lemezt hozzá
Hát én személy szerint 750 alatt nem adnám az enyém. Ha körbenézel a piacon, hogy az 1000-es motorok mennyiért mennek ilyen évjáratban, akkor szerintem nem elrugaszkodott ár. Főleg úgy, hogy eléggé egzotikum a TL, megbámulós, ritka darab. Főleg a szép állapotú. Ahogy én nézem 650-800 között reális, és szerintem ez alá már nem igazán megy.
Na igen, neked a flexelés jobban megy.
Én meg szoktam csinálni 1-2 évente. Nem is volt gond a fékemmel.
Nekem a /60 már magas volt. Meg az enyémen a 200-al jobb fordulni, mert kicsit nehezebb.
Majd ha összefutunk elmesélem.
Jobb a 190-60-nal. Tl-én legalábbis. Stabilabb, kezesebb. Mondjuk a 180-as Miska után azt hittem nem is tl-én lök.
Igen. Te nálam sokkal precízebb vagy. Mondjuk én meg jol bánok a flexel. Meglátszik a sok lakatosműhelyes nyári meló

Ha lesz kedvem az első fékeket is szétkapom. Valószínűleg ott is van szorulás.
Igen, a 200/55 igen jó méret. Nekem is az a kedvencem.
Örülök, h jó lett. Majd iszunk rá egy sört
Na igen, én vágattam inkább.
Sok volt a pepecs meló inkább. A tanktartó lemezt is kellett igazítani, meg a távtartókat, aztán a konzolból is kellett reszelni, h minden stimmeljen. Mondjuk részben azért, mert kvára precíz vagyok, vagy kva jó legyen vagy semmilyen.
Sportcsopper! Elvileg...
Mióta érdekelnek a chopperek?
Figyelek.
Ok. Se szart, se tulárazottat nem akarnék rásózni.
Engem érdekel, bar ma felmerült a 200/55-ös supercorsa. Ajj de jo méret. Kurvára élveztem a témát.
Hátsó fék kész. Igen jo a paszta kösz mégegyszer
Én Mindkét konzolt flexel vágtam ki.
Jo akkor legyen több idő. Én mar rutinosan szedem szét a tl-t.
Akkor Lékánál volt a történet...
Ma megvolt az RSV1000R tesztelésem is.
Sok mindenben hasonlítottam össze a TL-el(az SV-vel nem, mert az kínai ).
Érdekes egy motor. Majd akit érdekel avval megosztom a tapasztalataimat.
Szép lett!
Pólók lesznek idén is?
Neked jól mutatja a fokozatokat a TL? Nem szokott téveszteni?
Hát azért fél nap alatt kvára nincs meg. Max ha van otthon egy cnc géped.
Mindenből méretpontosat csinálni stb... a Lukáéval is játszottam jó pár órát...
Kb 700-
Néztétek manapság, hogy mennyibe kerül egy jó állapotú tlr? Haverom vetette fel a témát, hogy lehet kellene neki. Remélem sikerül rászedni
Főleg