Kedves Kollégák!
Ma 10-kor indulás 14-ker Pillangó utca 30 elől,
utiterv:Váciút-2-es út-12-es út,végig majd felfele körbe,Márianosztra,Kóspallag,Kisinóci turistaház kaja,Törökmező turistaház,állatsimogató,majd vissza Pest-haza.szabadidőruhát edzőcipőt én viszek kényelmesebb ha már az erdőben is kicsit csavargunk gyalog.
Hát én személy szerint 750 alatt nem adnám az enyém. Ha körbenézel a piacon, hogy az 1000-es motorok mennyiért mennek ilyen évjáratban, akkor szerintem nem elrugaszkodott ár. Főleg úgy, hogy eléggé egzotikum a TL, megbámulós, ritka darab. Főleg a szép állapotú. Ahogy én nézem 650-800 között reális, és szerintem ez alá már nem igazán megy.
Na igen, neked a flexelés jobban megy.
Én meg szoktam csinálni 1-2 évente. Nem is volt gond a fékemmel.
Nekem a /60 már magas volt. Meg az enyémen a 200-al jobb fordulni, mert kicsit nehezebb.
Na igen, én vágattam inkább.
Sok volt a pepecs meló inkább. A tanktartó lemezt is kellett igazítani, meg a távtartókat, aztán a konzolból is kellett reszelni, h minden stimmeljen. Mondjuk részben azért, mert kvára precíz vagyok, vagy kva jó legyen vagy semmilyen.
Ma megvolt az RSV1000R tesztelésem is.
Sok mindenben hasonlítottam össze a TL-el(az SV-vel nem, mert az kínai ).
Érdekes egy motor. Majd akit érdekel avval megosztom a tapasztalataimat.
Hát azért fél nap alatt kvára nincs meg. Max ha van otthon egy cnc géped.
Mindenből méretpontosat csinálni stb... a Lukáéval is játszottam jó pár órát...
Ma 10-kor indulás 14-ker Pillangó utca 30 elől,
utiterv:Váciút-2-es út-12-es út,végig majd felfele körbe,Márianosztra,Kóspallag,Kisinóci turistaház kaja,Törökmező turistaház,állatsimogató,majd vissza Pest-haza.szabadidőruhát edzőcipőt én viszek kényelmesebb ha már az erdőben is kicsit csavargunk gyalog.
http://www.tlzone.net/forums/p...
Én meg szoktam csinálni 1-2 évente. Nem is volt gond a fékemmel.
Nekem a /60 már magas volt. Meg az enyémen a 200-al jobb fordulni, mert kicsit nehezebb.
Ha lesz kedvem az első fékeket is szétkapom. Valószínűleg ott is van szorulás.
Örülök, h jó lett. Majd iszunk rá egy sört
Sok volt a pepecs meló inkább. A tanktartó lemezt is kellett igazítani, meg a távtartókat, aztán a konzolból is kellett reszelni, h minden stimmeljen. Mondjuk részben azért, mert kvára precíz vagyok, vagy kva jó legyen vagy semmilyen.
Hátsó fék kész. Igen jo a paszta kösz mégegyszer
Jo akkor legyen több idő. Én mar rutinosan szedem szét a tl-t.
Sok mindenben hasonlítottam össze a TL-el(az SV-vel nem, mert az kínai ).
Érdekes egy motor. Majd akit érdekel avval megosztom a tapasztalataimat.
Pólók lesznek idén is?
Neked jól mutatja a fokozatokat a TL? Nem szokott téveszteni?
Mindenből méretpontosat csinálni stb... a Lukáéval is játszottam jó pár órát...