Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem csak a Mátrára érvényes.
Az a baj,hogy a Mátrában az aszfaltozás olyan,mintha koporsókat ácsolnának... A szar úton nem mernek menni a műkedvelők,de a jó úton mennek...gyakran a túlvilágra
Dobd fel ide őket! Kíváncsi vagyok.
Helyes! Köszi, én is, szép helyeken jártunk, bár lehetnének arra jobb utak is. Meg mindenfelé... visszarázódásnak jó kör volt.
Melyik kanyart nem lehet?
Most nézem a GoPro felvételeit tokban volt egész nap és nagyon jól felvett mindent .
Remélem Te is jössz Ausztriába
Háát eddig a pontig fel az út valami kibaszott jó
Szerintem van olyan kanyar amit 200-al a gumi peremén lehet venni
Hazaértem Pityupapa minden gond nélkül,a tavat végül is nem néztük meg,majd máskor,Én jól szórakoztam,ahogy kérted felteszem a képeket.
Én is voltam már párszor idén Lepencén, meg Dobogókőn is, tényleg elég hulladék az út mindenhol...
Viszont a Mátrát (ami a leghulladékabb) elkezdték aszfaltozni!
Tavaly még Oszival voltunk itt 1-2 elég jó körön, tűrhető úttal, de most már nagyon rossz lett + a rohadt kamerák, halom rendőr, és a sok idióta aki emiatt 50-el megy a 90 helyett.
Én is voltam Lepencén és hát mit ne mondjak eddig is elég szar volt de most már mondhatni katasztrófális
Jólvan, én meg elkezdtem a pálya bejárásokat. Hát azt kell mondjam ez a tél nagyon odabaszott a magyar utaknak, így az a hazai szakasz amit terveztem az felejtős, csak ausztriai motorozások lesznek.
elvileg már a héten
Oks. Addigra feltétlen kész legyen
Részben.
Nem jó a full 60 mert nem lesz fojtás és a blokk nincs piszkálva annyira.(Ahhoz már kellene egy 1040 v 1080 kit :))
Májusban már megskubizhatod
Azt csinálom. Bal oldala nincs is
Jobbrol fenykepezz mindig.
60-as?
bezony
Ahogy nézem a dob is új
Épül a verseny rendszer?
Nalam is hasonló a projekt
A bal oldali mondjuk ennyire nem