Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy a plusz konzol sem rossz megoldás
A vázat kell meghegeszteni. Aztán új csavart bele, menetragasztóval. és rendszeresen ellenőrizni kell, nincs-e meglazulva. Van akinek többször is eltört javítás után. Mondjuk én üvegmosó kefével kimosom a motor minden zugát, így azonnal észreveszem, ha valami meglazult. egyébként keress rá googleban: "tl 1000s frame cracked"
a plusz konzol akkor nem indokolt szerinted? csavart kiszedem, meghegesztetem, csavar be és kész? esetleg tudnál nekem lőni egy képet a te motorodról? az említett részről?
Ha tudsz alut hegeszteni...
Köszönöm a választ :)
sajnos nekem már meg van repedve az alsó csavar mellett, ki kell találnom rá valamit. Egy plusz konzol berakásáról olvastam, igazából az érdekelne, hogy valakinek a motorján van-e ilyen megoldás és, hogy hol csináltatta vagy esetleg, hogy meg lehet-e javítani saját kezűleg..
Típushiba, hajlamosak meglazulni azok a csavarok és azért töri a vázat. Ha menetragasztóval bekenve és 50nm-re le vannak húzva a csavarok, kisebb esélye van, hogy ez megtörténik.
Sziasztok! tudnátok nekem segíteni? TLS em van, a motorom bal oldalán, a vázon belül vettem ezt észre. Az alsó lyuk mögött.. Hasonló történt már valakivel?
Előre is köszi,
Tomi
Igen igen.
Szerintem amit kiírtál dátum'az pont jó lesz.Legalábbis részemről ok.
Kiindulásnak jo.
Viszont ne felejtsétek, hogy május 20-22-én nálam kezdünk
Szállás rendben, kaja, pia utiterv meg már körvonalazódik.
Gondolom őz-marha pörköltet és a fröccsöt pálinkával szeretitek
Az esemény naptárba csak beírtam egy dátumot,mert így lehetett menteni.A pontos időpontot Ti döntitek el.
Én már irom is a szabit
Nekem mindegy csak jo idő legyen.
15-16 és 22-23-i hétvége nekem jó lehet!
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!!!
Ezennel meghirdetném a 3.Szentesi TL 1000 találkozót júliusra.Ebben a hónapban már elég jó a Tisza hőfoka .Lehet benne ökörködni .Minden régi és leendő új tagot szeretettel várok.A pontos dátumot majd eldöntitek.
Aha azzal, de nagyon agyaltam, hogy kocsival megyek vissza.
Hál istennek amiatt nem. Osztrákok közt is sokan sportdobbal mennek.
Remélem motorral is mentél vissza?
Kipuért nem vakeráltak?
5 percre van otthonról az egyik legjobb szerpentin ha sietősre veszem.
akkor nem voltál messze, ha megvártak.
Igen, mert ha nem akkor csekk jött volna ami nagy szopás. Kicsit máshogy mennek a dolgok.
Hazamewntél és vittél nekik eurót??
Elém ugrottak ketten a fák közül
Hazazavartak euróért, mert forintból nem tudott visszaadni borravalót meg nem fogadott el. Elég vicces volt...
Attol Függetlenül az itthoniaknak lenne mit tanulniuk na..

Akkor meg is állítottak?
Gumitol fostam.
Ugynéz ki amit betettél linket onnan lesz jo gumim jövő héten. 200/55-ös supercorsa lesz
ezt akkor olcsón megúsztad
Pisztolyozni szoktak ottkint. Nem tudom, hogy azzal mennyire lehet ügyesen mérni, mert amikor megláttam őket már fékeztem.