Hali! Üdv mindenkinek. Most jöttem csak ide! Látom ki lettem plakátolva! :D
Ez van, ez ennyit ment, a szervizkönyvében a pótlapokon vezetve minden... :D
Jót beszélgettünk Zsolttal az út szélén. :)
Hétvégén gurulunk valamerre?
Janó bocsi Józsit akartam írni,de a fekete szín stimmelt.A bemelegítés nálam kimerül abban hogy beindítom,és finoman indulok is ,megyek a dolgomra.
Sziasztok!
Előre bocsájtom,kizárólag csajokat,szoktam leszólítani,vezetés közben,de most kivételt tettem,nem hiába:
A napi szivatós,munka után araszolgatttam haza az 51-es úton,Dunaharasztiban,amikor a piroslámpánál mellémgurul A! TLR,hirtelen leblokkoltam egy pillanatra,ez most a JAno vagy ki?mire rájöttem:ÚJ KOLLÉGA amit Ő még nem is tud,letekertem az ablakot és ordítva közöltem nekem,is nekünk is már mint neketek is ILYen vasatok unk van!Elindultunk és a köv utcába bekanyarodva félreállva már ment is a csajozás íme az eredmény:
-látjátom mennyi km mutat az óra?
-és halk a blokk!
-pesti a srác.
-azt ígérte felnéz ide,nem ismerte ezt a fórumot.
Ez van, ez ennyit ment, a szervizkönyvében a pótlapokon vezetve minden... :D
Jót beszélgettünk Zsolttal az út szélén. :)
Janó bocsi Józsit akartam írni,de a fekete szín stimmelt.A bemelegítés nálam kimerül abban hogy beindítom,és finoman indulok is ,megyek a dolgomra.
W5 a márkája 400ft.
Mi kipróbáltuk és olyan mint a Motul-unk.
Ki milyen lánctisztító spray-t használ?
tőlük van a fesszabályzó:
http://elektronikai-alkatresze...
Elmennek ezek sok km-t, főleg ha szakszerűen van bemelegítve. ugye Zsolti
Előre bocsájtom,kizárólag csajokat,szoktam leszólítani,vezetés közben,de most kivételt tettem,nem hiába:
A napi szivatós,munka után araszolgatttam haza az 51-es úton,Dunaharasztiban,amikor a piroslámpánál mellémgurul A! TLR,hirtelen leblokkoltam egy pillanatra,ez most a JAno vagy ki?mire rájöttem:ÚJ KOLLÉGA amit Ő még nem is tud,letekertem az ablakot és ordítva közöltem nekem,is nekünk is már mint neketek is ILYen vasatok unk van!Elindultunk és a köv utcába bekanyarodva félreállva már ment is a csajozás íme az eredmény:
-látjátom mennyi km mutat az óra?
-és halk a blokk!
-pesti a srác.
-azt ígérte felnéz ide,nem ismerte ezt a fórumot.
Majd jönnek a képek.
Elvileg van kicsi kiszerelésben is.
Ezt kapni valahol?