Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! A púp S-re vagy R-re van?
Ha S-re akkor irj egy árat légyszi.
Köszi
Eladók! Púpot festeni kell, a szűrőt tisztítani olajozni.
Nem hát, úgy soha nincs vége.
Egyszer elnézek oda. Kiváncsi leszek.
Lehet nem 190-el kellene pályabejárásokat tartani
Azért mert majdnem olyan mint egy tl. Aztán pedig mindenen sporoltak rajta. Bár ezt az újkori árak is tükrözik. Amugy lehet az sv is japán, de olcsositott az tuti.
A lenyeg h ki tudd forgatni...
Mitol kinai az sv?
De amikor az ismeretlen utat kitapasztalod, akkor is jobb ha az utat nézed és nem a hegyeket.

Ugyanis eloszor kiebenezel megusmered kicsit az utat es a tajat utana meg mehet a menet
Ezért egyszer el kell menni kirándulos tempóban. Utána meg csapatos tempóban :)
Képzavar. Ha jók a kanyarok és vereted, nincs idő nézni a tájat.
A drava volgyet nagyon tudom ajanlani szloveniaban. Vegig jo minosegu az ut es tempos 160-as kanyarokkal gyonyoru tajjal tarsitva
Ó bazdmeg, azt hiszem hiba volt bekapcsolva hagynom a hifit, így arra ébredhettem, hogy valaki válaszolt a forumon

Bizony minden kinai ment át a kinaira, az enyémen meg maradtak a gyári cuccok + sv tükök lett felaplikálva.

Még a Zalaegerszeg-Zalacsány tetszene neked. Olyan mint Kőröshegy, csak nagyban. Arra jöttem rá, hogy nagyon jó helyne lakom, mert minden valamirevaló utat itthon és ausztriában is elérek. Haver szerint szlovéniában is vannak geci jó utak. Majd jövőre, vagy ősszel felfedezem azt is
Mintha a te tuning kínai cuccaid kerültek volna fel a Sövöre
Volt olyan nyár, amikor ott napi 10szer végigmentem.
Viszont most annyira szar lett az út, h inkább kerülöm...
Gratu a kissrácnak!
Egyből fel is avatta a gépet. Nem baj az
Na az való nekem is.
Meg megyek is majd oda. 2-es főút...
Egymás mellett a japán és a "kínai" TL. ] Ez a kocka forma nekem nagyon nem..
Rájöttem.
De a lényeget néztem.
majd belejön
Látni is kell, nem csak nézni
Elesni úgy sikerült Beninek,belassult kanyarban és eldőlt,szerencse puha homokban történt .
Annak a vodkának története,van a virágnak is.
Azt a vodkát már nem bírtátok meginni szentesen onnan hoztuk haza,vigyázunk rá,több kevesebb sikerrel,valaki ,,,,rá jár
Virág a Beus szülinapjára kapta T őlünk.