Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El is kerülöm Tátot 100km-re legalább
Nem volt ott semmilyen lehet, csak lusta voltál valld be
Ird is fel!
Lehetre nem állok neki bekeverni!
Nehogy azt hidd miattam sütött..nem.A gyerekek miatt és akkor már Én is m.kostoltam.
Esztergályosnál vannak alkatrészek lendkerekek pontosabban,kupot át alakítani,lényeg az még az új AM6-os blokk nem pöffent 1 et sem.
Nekem meg b..tál sütni. Ezt megjegyeztem
Csak gratulálni tudok ha ezt megveszed Nem véletlenül 30 ezer egy valamirevaló betétszett.
mit gondolsz errőla betétekről Janó?
Egészségetekre! Máskor is szívesen.
Azt még megdumáljuk.

Gép megy?

Viszont el tudod érni a hatást a videóval ha úgy csinálod ahogy Janó mondta csak közbe a fejeden van a sisak és a sisakba berakod a mikrofont.
De azt Beni vegye fel mert azt megnézném.
Szerintem képes vagy beleélni nagad!
finom volt a lángos,jöv hét vasárnap gyertek le velencére aki tud szabad strandra
Azok a gondolatok csak ott a sisak alatt motorozás közben születnek,nem lehet studióban ugyan olyan vehemenciával,élethűen előadni.
Zsolti b..meg windows hangrögzítővel felveszed a mondandódat amíg nézed a videodat a gépen. Utána egy egyszerű videoszerkesztővel alákevered a felvett hangot
Hogy minek nevezik nem tudom.
De egy próbát megér szerintem.
Benit ráállítod a dologra aztán csak ki lehet hozni belőle valamit.
szia,ha jól értem studio munka ez a megoldás
Ahogy látom még nem ültették be az okosító sejteket.

Úgy nem lehet, hogy esetleg felveszed kamerával ugye az akkor veszi a motorhangot ha jól gondolom.
Utàna gépre rakod és valami programmal hozzákevered a narrátor hangodat?
Vagy közbe headszetten keresztül a telefonodon felveszed a hangot.
De az szerintem veszélyesebb mert nem az utra figyelsz hanem arra mit mondasz és hogy felveszi e a kütyü.
Nem tudom, mert nálam gopro volt az is csak költsönben.
Szia Jano!
Hogyan lehet azt megvalósítani,a motorra szerelt SJ4000 HD Sportkamera vegye a kinti motorhangot,és! itt a problémám!bent a bukósisakban is vegye fel az aktuális narrátor hangját.
csak új de a márka mind1
Szia Pityupapa!

Igen. Mennyi lenne az ára?

Köszi
Használt vagy új?
sziasztok,keresek új első,hátsó fékbetét garnitúrát,akinek van eladó írjon ,jelezzen
...marmint az oldaltamaszokat, nem a labtartokat...
szia, ahogy lattam hibatlan, 8e ft.
Mint például:
odaadom olcson tartaleknak / alapnak, ha gondolod. ruhellem kerulgetni a labtartokat, nehezek es olajosak