Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ZSiványok!
Szuper vadállat képek lettek Megtartjuk a fotóst jövőre is!
Nálam a lánckenés okozta dzsuván kívűl semmi rendellenesség, pedig vasárnap este voltunk Borcsával és Csaplarzsékkal Szegeden, meg hétfőn hazafelé is volt egy-két 2-240
Segítség
Óriáslevél nem található!
A hiba okai lehetnek:
- a fájl érvényességi ideje lejárt,
- a letöltések száma elérte a maximumot,
- a feladó törölte a fájlt.
Monduk én nem bontottam soha meg a vízpumpát, de nekem nem is lazult soha ott semmi. És a rugóstag? Ott van igénybevétel, rezgés, úgy kevésbé meglepő, ha lazul valami csavar.
Az szerencsére nem. Lehet a sziloplaszt ott tartotta :)
Ez te vagy? :)
azta! Ez hogy? Víz nem folyt el?
Én még nem jutottam el odáig, hogy lemossam meg átbogarásszam a verdát. No de majd hétvégén.
Azé` ez a két kép eléggé jól sikerült. Rá zoomolva eléggé látszik, hogy fájdalmas.
Akkor szerencsés vagy, hogy az esztergomi gyárban a nagy motoralkatrészes raktárban, lehetett ilyen. Amúgy németországból is itt van 3 nap alatt. Adj nekib WD40et böven, mielőtt beszereled. Sok sikert!
Lelazult a fedelének a csavarja + egy el is veszett.
A vízpumpát? Mi van vele?
Egyelőre az átnézéssel, és a felmerülő problémákkal foglalkoztam. Nem buli ilyen utakon ennyire veretni. Kész csoda hogy a vízpumpám és a hátsó gátlóm nem hagytam el.
Suzuki Motorrad. A Nagykörösi úton. 2-3 munkanapot mondtak még megjön,ahhoz képest 1 nap és itt van
Na ez sem a Joó-Dobronya volt, le merném fogadni. :)
Ideje lemosni! Megérdemli a törődést!
Szépen rendben van a géped! Nekem még nem volt időm ilyesmire. Rég volt ilyen ganajos.
út pora lemosva!
Megünnepelte ahogy kell
ettől a sikertől sikerült neki ugy az este!
Hétfőn reggel megrendeltem a bovdent és ma reggel hivtak ,hogy meg is jött
Akkor vasárnap hívlak.
Vasárnap melózom szintén. Ha bejöttök oda, akkor ott tudunk beszélni.
Na kiderült , hogy holnap megyünk pestre.
Akkor neked nem jó.
Vasárnap leszünk még fent. Akkor jó esetleg neked? Késő délutàn.
Az majd holnap, de már nálam vannak, csak cégbe nincs winrar. Főleg a szkanderbajnokságról vannak, amin tisztán látszik, hogy Oszi lenyomta Lukát