Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,

02F21 a kodja
Szia pityupapa!
A lényeges az lenne, hogy a 02F... után mi szerepel. Nekem 02F00 van, 02F21, 02F41.. érdekelne. Mindenképpen valami olyan, ami 1-esre végződik.
Köszönöm.
Igen néztem, de lehet hegesztünk rá valami mást. Gondolkodtam, és szerintem a gyárival mindig gond lenne, hogy leér kanyarba és letörne rövid időn belül.
oldaltámasz is van a képen, az már nem érdekel? valamelyik nap kerestél ó állapotút.
Fejidomtarto konzol milyen állapotban van? Hegesztve volt-e? Görbeség stb? Mennyi az ára?
istvanpaizs@tvn.hu
Olyan ECU-m nekem is van elfekvőben, német piacos 02F, ha jól emlékszem.
holnap megnezem
ha jol emlekszem 48e v. 50e volt az oraban.
szia, @tvnet-es az email cimed? akkor irok oda.
Szia dnor!
Mi a motorvezérlőd kódja? 02F?
Lehet, hogy érdekelne. Előre is köszi.
Ugyanaz, keress mail-en, árat írj, hogy mennyit adnál érte.
Hali. A műszerfal alatti "L" alakú kis burkolat érdekelne. Amennyire látszik "R"-es első sárvédő van, az milyen állapotú, ill a kipufogó leömlő jobb oldali ága, ami a hátsó henger felől jön érdekelhet még. Ezeknek így külön-külön mennyi az ára?
Lehet hülye a kérdés de S-es vagy R-es? Vagy az egy és ugyanaz? Nekem R-eshez kell, és ha ahhoz jó, akkor meg le is foglaltam.
Találtam 1 db. használható első féktárcsát a garázsban, nekem nem kell.
mennyi volt a gépbe? (ami úgy valós is lehet)
sziasztok, TL-1000S cuccok, ha valakit erdekel valami belole:
Egy kis V2 csühögtetés, és amikor rájön az ember, hogy szar ötlet volt lefesteni a plexit

http://youtu.be/pj62xDjtDmU
Ha már nincs mit szerelni akkor szedjük szét újra és csaréljük ki a csavarokat rozsdamentesre
Jah, meg Tatabányán is, hogy nem akar gyorsulni a gsx-r ha fent ülök hátul
Valami orosz csaj ez is. Azok jöhetnek
M14x1,25
Annyira nem vészes.
http://www.ebay.de/itm/Olablas...
Én is már nézegetem egy ideje...
Jah, aki kétévente egyszer cserél olajat, annak simán jó, de aki mondjuk szezononként négyszer, annak nem árt valami alternatíva...
Én filóztam a persely-kisebb csavar kombón is, de azzal is nyakig olajos leszek, úgyhogy marad a Stalhbus. Majd ha valaki rak fel ebay-re használtan, mert az új ára az úgy hülyeség ahogy van.
Nyomaték kulcs, és cserélni az alátétet
Ha K1 750-ből van, akkor nem...
Bár a csatik alapján SRAD inkább(az meg jó a TLS-be)...