Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki próbálta már ezt a fék betétet előre?
Brembo 07KA13SA
A doboz dobja csak meg az árát?!:D
Össze dobtam csak az indexet és most nagyon kakas,elő írás szerint villog Köszi még egy szer a cumót!:)
Pp3-Ra valasz?
Üdv!
Ha nem gond, hogy csak kb augusztus végén tudom lecserélni(egy hónap amíg megjön az új Kínából), akkor lezsírozhatjuk. Lipi is érdeklődött az egyik után, úgyhogy mivel a kettő darab az egy készlet, le kell boxolnotok hogy a doboz kié legyen .
Amúgy az egész cuccért fogok kérni kemény 5000JMF-ot, ezt kell feleznetek.
Az már korrekt :)
Ez ilyen
Töltést bekötöttem 1fm 4mm vezetéken 13.99v. Vissza vágva 15cm mindjárt 14.2-3 a töltés
Azokat még az előző tulaj baszta szét, én csak szenvedő alanya vagyok a történteknek. Mindegy, most rendeltem csavarokat is a motorhoz, mert ezek a boltban kaphatóak kalap szart nem érnek.
nem kéne 3 hetente teljesen szét bontani és épek lennének!:D
Mit gondolsz fog kelleni a hátsó gátló? Közeledik a hóvége...
A bekarikázott helyekre keresek gyári csavarokat, ha valakinek lenne nem oxidált, és nem leütött darab.
Keresek még idomfelfogató d fejű csavarokat is.
Eddig ez a legszebb TL amit láttam.
Csak lesz egy szabad perced
Okok, megmérem, ha lesz egy szabad percem.

Brutál szép!
Szia Józsi,
Igen, de találd ki, h milyen gumi kell, ne nekem kelljen. Felsoroltak 20 fajtát kb...
Mérd meg légyszi a tükröd felfogató csavarjainak távolságát. Elfelejtettük. Ha 30mm akkor fel tudom rakni, kösz.
Borcsa barátomnak:
https://www.youtube.com/watch?...
A szkander verseny indulója!

Mikor megyünk ATB vagy Dash Berlin koncertre?
Hahó Maistro! Tudtál valamit érdeklődni gumi ügyben?
Jaja, de a gyerek azt írja 1100-es rugót tesz a 75kg-jához. Na akkor nekem kell 1300 tutira.
Fasza az a kordináta rendszeres téma...
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen beteg. Itt 1100-1200lbs rugókról beszélnek. Utóbbi az öhlins TLR rugója. Ez azért jóval több, mint amit mi beraktunk (900-950).

http://www.tlzone.net/forums/s...
Akkor nem akarsz ringezni ezek szerint Elnézhetünk oda is, még nem voltam. 1-2 útvonal van a fejemben így is azon kívül.
70 2060339
Okés ma beugrok érte. Elötte megcsörgetlek
Ha ott leszek akkor Mariazell-en fogsz nézelődni...