Meg bizony, fasza a cucc.
Mondjuk azért ez inkább találkozókra járós buksi, a minőség messze van egy normális versenysisaktól.
De amit vártam tőle azt hozza. Ironman!
fék:nekem tl ben bárdiautogazdaságos betétek vannak,motor mosás után 50 m vasalás után radíroz az első kerék,ha behúzom az jobb oldali kart a kormány rúdon,a hátsó fékpedálra ép csak rálépek és blokkol a h.kerék,1 doboz féktisztítót ráfújok a nyergekre mosás után.
Hali. Kicsit megkéstem a válasszal, de időközben kirángattak Münchenbe. Szóval a lényeg, hogy a hővédő az balos, de amint szerzek rendes internetet, akkor töltök fel róla képet is, várhatóan ma este, vagy holnap reggel, mert a mobilneten nem fogom tudni áttuszkolni, főleg nem roamingban
Nekem brembobol SC volt, de inkább kivetem pár ezer km után. Gyalázat, hogy ennyi pénzért még nekem kellett méretre reszelni, és hőelvezető lemez meg véletlenül se járt hozzá. Oszinak azt hiszem SA van, az elég jól fog, bár én az EBC HH-val meg tudok állni első keréken Oszi gexerével meg nem tudtam Vegyél EBC-t, csak kb 2000km kell neki mire istenigazából elkezd fogni. Nekem is a Szentesi túra végére lett korrekt.
A doboz plusz tízezer.
Szóval a doboz csak hivatalossá teszi a cuccot, amúgy semmi értelme. Ha nem kell senkinek, akkor megy a kukába.
Indextuningot szívesen!
Mondjuk azért ez inkább találkozókra járós buksi, a minőség messze van egy normális versenysisaktól.
De amit vártam tőle azt hozza. Ironman!
Jövőhéten szabin leszek végig, úgyhogy megdumáljuk, és valamikor elugrok érte.
Thx!
Amúgy mivel adtad fela rugostagot mert még nem gyüütt mög....
Szóval a doboz csak hivatalossá teszi a cuccot, amúgy semmi értelme. Ha nem kell senkinek, akkor megy a kukába.
Indextuningot szívesen!