Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont augusztus 20-án pályanap a ringen. Most a geci meleg miatt nem mentem ki, de augusztusban lehet kinézek egy délutáni csapatásra.
Én is 6 napot!
Elvileg azon a héten szabin leszek, addig be kell tanulnom a kanyarokat :)
Könnyen lehet.
Augusztus 20 körül jó?
Felvonulás 150-al a városban

Mutattak nekem egy tök jó utat, rohonctól indul, és kurva jó hosszabb kanyarok vannak benne. Tetszeni fog. Szerintem ide fogsz költözni
Pillangó utca 30., a fogarasi úti Tesco melletti utca, mogyoródi út felőli vége, ha jártok erre. Meg még van egy-két felesleges apróságom TL-hez, ami csak a helyet foglalja.
.
Ha jössz pestre, beugorhatsz érte, odaadom.

Jó kép lett!
Én meg tegnap felvonulást szerveztem, meg vezényeltem le.
Ha nem kell senkinek,én igényt tartanék rá :)
azért akartam hívni,hogy aludjak még az árból
Miket talál az ember útközben.
Szeva!

Köszi, hogy megkerested, de amikor írtad, hogy nincs meg az egyik akkor esztergáltattam hasonlót, így egyelőre nem kell.
"Bevett" szokás, árletörő hirdetés. Ha számodra túl drága a kiszemelt, felteszel egy-két olcsóbb járművet mint a többi ugyanolyan, illetve a kiszemelted, jó eséllyel követi lefelé a többi az árat. Alkualapnak is használható.
Megtaláltam a gyári kormányvég párját. Enyhén karcos, kis csiszolásra, festésre szorulnak. Kell?
felhívtam a tel számot ,de nem létezik ilyen előfizető.szóvl full kamu hirdetés ,de ki ad ilyen hirdetést fdl és miértelme van,
Egyes hiányzik az ár elején. Nem 9500 km van benne, látni, hogy a láncfeszítő végéig van tekerve. 9500 km alatt nem nyúlik annyit a lánc, ha mégis, akkor az annyi karbantartást kapott.
az egyikre lehet, hogy vevő leszek, refinek jó lenne.
Köszi! Nem sürgős, ugye azért enélkül is megy a gép. De ha jó a cucc, akkor szerdán mozgolódni fogok Pest környékén, és akár meeting-elhetünk is...
Jó hogy szólsz, teljesen el is felejtettem... Viszont most nem vagyok otthon, vasárnap délután érek haza, akkor megnézem. Állítottam emlékeztetőt a telefonomba.
Ilyen gondom nincs, nem lesz por réteg a lámpában, mert már van.
Nekem is szét kell majd kapnom kitakarítani, azért nem is erőlködtem. Addigra majd kitalálok valami jó kendácsolást.
Tapasztalatból mondom. Volt alkalmam kitakarítani fényszórót belülről, nem egyszer. Tisztán sokkal jobban világít.
Csak annyi a baj vele, ha nem zárja le teljesen a fényszórótestet, akkor tele megy a fényszóró porral. Pár hónap alatt egy finom porréteg lesz a búrán, a foncsoron, a tompított lencséjén kívül-belül.
Ok. Új számom van a régi telót meg nem hordom magammal.