Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkeressk a tulajt, eltörjük mind két kezét amivel ezt tette és elhozzuk a motort tőle
Nem találok szavakat...

De...már 2 napja ezen röhögök mekkora barmok vannak...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Minden csak méretezés kérdése szerintem.
Hasznaltauton van most egy túra gixer. Nem kaptál ihletet?
Nem túrázni használjuk a gépeket...
Jah, én is azon filóztam, h azt hogy bírná...
Elvileg nagyon durva km adatai vannak. Csak vajon a hirtelen terhelésekkel hogy boldogulna?
Annyiból meg lehetne csinálni mint egy láncszett...
Aztán nincs sprayzés, meg nyikorgás stb...
Beljebb nem tudom, de itt a határnál az az aszfalt nem csúszik :) akármennyire is sima.
Na jo, de ahogy te vezetsz oda kell is :) ahogy láttam a te gázkarod is digitalis 101110101110
Jobban bírná az egykerekezéseig :) kicsit nehezen bíznék meg benne, de amugy lehet egy láncszett árából meglenne.
Nekem amugy nincs bajom a lánccal. Nem igazán fogy.
Imrufo,
Kéne link a lámpádban lévő ledes izzóról.
Hmm... TLS-en... 1500 Euro az átalakító szett.
Janó? Következő projekt?
jah és 190/55-be kérd
őt keresd én tőle vettem!pestre is el tudja hozni egyik cimbije
http://www.kepesmotor.hu/sport...
30 ft-ért meg is venném.A gond az h inkabb az 50 környékén van újban.Akkor viszont inkább használtan 2 garnitúra sport.De ha tudsz 30ért szóljál.Nekem szimpi a tiéd.
sztem is közútra jó alternatíva de jóska lathatta hogy kisebb pályán sem rossz csak hat na nem egy sport vagy slick amivel 10 hosszú kört siman leveretsz hataron motorozva egy hosszabb palyan!de nekem ausztriaban is nagyon tapadt pedig ott kevesbe erdesek az utak mint felénk ;)
az enyemet uj onnan meg lehet venni 30-t es sztem az neked is eleg lenne egyenlőre amit tud :)
kerdezz ra megegyszer az enyemre is legyszike ;)
Mondtam is, h mencsééé ki, ha a vízbe lennék nagyon...
Ne fossá míg engem látsz!még senkit nem hagytam hátra
Én sportgumi párti vagyok.
Aham, megkérdezem neked holnap a forrásomtól.
Hát ez eléggé sejtelmes válasz. Gondolom te a nem szeretem tábort erősíted. Mindegy. Várom akkor, hogy jelezz, ha tudsz valami okosat. Holnapra kideríted, ha jól értettem?
sZIA MOST +lejöttek simán a kepek,vidik,a fánkozásról kinél van képek ?azokat is +kapom?
De, de az a közepén lesz