Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rendelés már folyamatban, de mivel a szomszédos Kínából jön, akár egy hónap is lehet mire ideér. Addig meg sajnos nem tudunk boltolni...
Azonnal jelzek, amint szabad a préda.
Kár. Igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy menni tudjak, kicsit megriogatom az embereket a TL-el
Sejtettem
Bocs bocs, nem neked akartam akartam valaszolni
Hali! Mi van azzal a leddel?
Nagyon szemezek vele, de tegnap voltam hungaroringen, és az elrúgta a költségvetést kicsit, szóval nem valószínű. De ha mennék, akkor szólok előtte.
20-án ott leszel Pannonia ringen?
Nekem EBC HH (szinteres) van mindkét motorban, egyiken EBC tárcsával, másokin Brakingel, fog mint az állat, kopás is elfogadható, gondom még nem volt vele. Janonak igaza van, neked tényleg valami rendes fékbetét kell
rendben
Majd lezsírozzuk, most egy-két hétig be leszek táblázva, úgyhogy csak aug. vége, szept. eleje körül lesz aktuális...
Még éppen. Gyere erre motorozni. Szép utak vannak. Kőszegtől nyugat fele :)
Országhatáron belül? Akkor közel...
Jólvan Te ugye tudod hol lakom
Tedd a vitrinbe, hamarosan elbizniszeljük! Hónap vége körül elugrok érte.
Bár ha féláron se viszi el senki akkor egyszer visszarakom és elkoptatom vele a tárcsát
Nekem Az idei mérleg 7300km, egy dunlop sportsmart ami több, mint 5000-et bírt (igazi csoda), egy vágott slick, egy tokico fékbetét amire olaj folyt (kuka), egy armstrong amit szénné égettem (szintén kuka), egy brembo ami ette a tárcsám, mint állat :) Szóval ja, kopnak a dolgok. Meg újra olajcsere lassan

Viszont ha kemény a breking tárcsád, akkor van egy szinte kopásmentes brembo sc első garnitúrám féláron (11000). Ha nem muszáj nem rakom én már vissza, mert a kinai tárcsa túl puha, és nagyon elkezdte enni. Gyakorlatilag fékport nem láttam a felnin
Én május 1 óta tekertem 6500 km-t. Olajcsere megvolt, ma kb kivégzem a hátsó gumit is, a fékbetéteimben még van kb 1-2 ezres, de lassan azok is cserések.
Nekem bevált a Goldfren, nem is drága, meg satu is. A Braking tárcsa meg úgyis ledarálna bármilyen betétet...
Szóval ha fékbetét, akkor egy szavazat a Goldfren-nek.
Nekem ebc-m van meg egy garnitúra brembo sc-is. Szerintem 10 évig nem kell vennem
A brembo sa 13ezer korul van a bardiban ha van kedvezmenyed. Oszit kerdezd
Urak!

Megtudná valaki mondani pontosan milyen Iridiumos gyertya kell az 1000R-be?
ebc, ferrodo, brembo szinter kell Neked, mert mész mit állat úgyis
Tasi gsx-r es ismerős, olcsó ,betét,próba úton bedagadtt elől a betét,kanyarban 10km/h-nál el csúszott,behozta melóhelyre a kivett betétét,és Én a körmömet bele tudtam nyomni a felületbe,olyan puha volt minta hajnali kenyér itt a burján péknél.
Pedig venni fogok valamit bele.
Majd azt mondom 30ezerért vettem
Majd Oszi jön ide
Na persze...
De akkor Oszihoz se mehetsz.

Nana! Te lányoskodtál. "Lehet" "még nem tudom"
Ennyi!