A teli porvédőt raktam a refihez, az kevesebbet megy, nem számít annyira a hűtés. Jól is sikerült, minden a helyén van.
A tompított oldal az küzdős volt, a rögzítő rugót hajtogatni kellett, meg a porvédő se úgy sikerült ahogy szerettem volna. Meg tudnám szebbre is csinálni, de ez má ilyen marad..
Mond ezt, miután átaraszoltál a pesti csúcson, úgy hogy hatan nem akartak elengedni a 15 km dugóban, inkább elállták az utad. Egy sportmotoros a városon is átmegy, ha kell! :) Meg mond a TL-Reseknek! Bovdennel kb olyan ez, mint a fánk, csak a bal kézre!
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy nem voltam a Szentesi bulin de pont akkor volt egy másik baráti össze röffenés, nagyon sajnálom.
Viszont kérdezném hogy egy Öcsödi lazulós hétvége augusztus 14-15-16.
Falunappal összekötött vízparti fürdőzés, nagy alföldi motortúra.Kaja pia lesz. meg persze főzünk azt ami jól esik.
Várom hogy jelezzetek, mindenkit szeretettel várunk , és a falú is....
Erre még büszke is a hülyéje! Kb. olyan mint amikor fiúnak születik, de legbelül lánynak érzi magát és szoknyát vesz fel! Vagy sportmotort veszek, vagy túrát!
szij hajtasnal fellep egy nyulas erzet nagyobb terhelesnel pl egykerek!megszokast igenyelne!nem veletlen nem latsz egy sportmotoron sem csak túrakon meg choppereken ;)
Akkor mi legyen ezzel a rugóstag dologgal? Lehet felhívlak ma. Szombati feladás esélyes lehet. Sajna én negyed ötkor érek haza mindig a posta meg bezár 4-kor.
Megnéznéd nekem az elfekvő kipufogó hővédőt, hogy melyik oldalra való?
Ha balos, akkor üzletelhetnénk...