Nekem szürke L-es lenne jo. Trikó nincs? Melegbe jobb lenne.
Ha van hely az egyik sátorba bekéretőznék, mert Oszinak kell pár cuccot vinnem, igy helyem kevés. Kösz.
Lábnál nincs gondom, de a kezem zsibbad egy idő után.
Oszi szerint sokat számít a nagy súly. Majd kiderl, csak a gyárit eldobtam, mert elég megviselt volt már szegény
Na bocs, de csak az egyiket találom, lehet, hogy elhagytam a pakolásban. Sajnálom, de így nem sokra mész egy kormányvéggel, pedig szívesen odaadtam volna. De ha az kell... nem lehet egy drága dolog, rengeteg Suzukin ugyanez van gyárilag, némelyeken krómozva.
Nekem fekete kéne L-esben. Legyen mondjuk úgy, hogy elől a real man felirat, felette a nevünk, hátul a logó fölé meg, hogy TL 1000 forum találkozó 2015.
Szerintem ez így lenne emlékezetes, de nekem tökmindegy. Én benevezek pólóra, bármiben egyeztek is meg. A lényeg, hogy fekete és L-es méret.
Borcsa! Mi a kedvenc piád a bacardit leszámítva? Tudom a pálinka nem fexik, de mondjuk a whiskey?
Nekem elég kicsi 2 személyes.
Ha hármasod van, el kéne postázni a Borcsának.
Arra még várok kicsit.
Csak nehogy egyszer megcsináljam a gixer verő TL-t. Már jobban fordul úgyis, csak a lóerők hiányoznak
Szeretném jelezni hogy a 3. személy sajnos mégse tud jönni.
Mi elvileg délelötti indulást terveztünk. De ez majd még kiderül.
170 lós TLS
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s-9131980
Nekem szürke L-es lenne jo. Trikó nincs? Melegbe jobb lenne.
Ha van hely az egyik sátorba bekéretőznék, mert Oszinak kell pár cuccot vinnem, igy helyem kevés. Kösz.
Oszi szerint sokat számít a nagy súly. Majd kiderl, csak a gyárit eldobtam, mert elég megviselt volt már szegény
A kéznél szinte semmi pedig azok végsúlyok alu-ból vannak aztán azoknak semmi súlyuk
Nekem fekete kéne L-esben. Legyen mondjuk úgy, hogy elől a real man felirat, felette a nevünk, hátul a logó fölé meg, hogy TL 1000 forum találkozó 2015.
Szerintem ez így lenne emlékezetes, de nekem tökmindegy. Én benevezek pólóra, bármiben egyeztek is meg. A lényeg, hogy fekete és L-es méret.
Borcsa! Mi a kedvenc piád a bacardit leszámítva? Tudom a pálinka nem fexik, de mondjuk a whiskey?
Hálózsákom az van
Nekem egy V kivágású L-es kellene fehér színben :) na jó jó lesz a fekete is
A csajok meg minden felirat fehér legyen
De ha lenne addigra fehérben a tescoban akkor fekete legyen rajta a minta
De ha lenne addigra fehérben a tescoban akkor fekete legyen rajta a minta
A csajok meg minden felirat fehér legyen