Így van!
semmi nem mozdul, sebességben lecövekel, valami Beállt, henger vagy főtengely,vagy csapágy.
Szétszedés folyamatban, délutánonként..
Szerelőm csak 2 hét múlva érne rá. Ezért elkezdtem én,
Amint megtudok valamit , mesélem.
Jelöltelek facén Oszi !
Amit talátam infót:Maróti Ferenc,Tápiószele,fórumon:sikukicsi
beírod a tl topik keresőbe:eladó törött
fényképet is találsz
sajnos úgy tudom németbe ment dolgozn,lehet nem vesz majd fel a telefont,de vissz szok hív,ha hazajön,asztalos a szakmája,.
06 30 77 61 949
Vagy a facebook! rákeresel
Szia!
Magyar rendszámos,totálkáros,mindene tört,kivéve a motor,de a hátsó hengerfej volt cserélve,szeleptörés miatt,pár éve,a karambolkor hibátlanul működött,én nem vettem meg,sokba lenne talpalni a vasat de ha a blokkot tudod használni,talán pár cuccot még el lehet adni,így lehet csökken az amúgy tetemes kiadás.
40.000 km körül de ugye azt nem tudni pontosan,
sunyin eresztette az olajat amit csak pár hetente néztem.
Kicsit kevesebb volt benne mint a minimum szint, de nem biztos hogy ez volt a fő baj.
Szétszedés alatt áll.
Amúgy meg így vettem,más részt nekem jó így...
Mi is várjuk. Bár reméljük, hogy idén nem lesz olyan nehézkes az elindulás.
semmi nem mozdul, sebességben lecövekel, valami Beállt, henger vagy főtengely,vagy csapágy.
Szétszedés folyamatban, délutánonként..
Szerelőm csak 2 hét múlva érne rá. Ezért elkezdtem én,
Amint megtudok valamit , mesélem.
Jelöltelek facén Oszi !
Várom a többiek ötleteit is!. még jópár napig szétszedés lesz, jól meg kell figyelni mi merre hogyan van rajta...
Szia Oszi nézd meg légyszi a hirdetést azt felhívlak.
beírod a tl topik keresőbe:eladó törött
fényképet is találsz
sajnos úgy tudom németbe ment dolgozn,lehet nem vesz majd fel a telefont,de vissz szok hív,ha hazajön,asztalos a szakmája,.
06 30 77 61 949
Vagy a facebook! rákeresel
Magyar rendszámos,totálkáros,mindene tört,kivéve a motor,de a hátsó hengerfej volt cserélve,szeleptörés miatt,pár éve,a karambolkor hibátlanul működött,én nem vettem meg,sokba lenne talpalni a vasat de ha a blokkot tudod használni,talán pár cuccot még el lehet adni,így lehet csökken az amúgy tetemes kiadás.
Helyileg hol van ? és papírozható? Mennyi?
van itt 1 sárga tlr roncs amiben a blokk jó amit a srác elmondott ,de be is lehet indítani ha akarod.
sunyin eresztette az olajat amit csak pár hetente néztem.
Kicsit kevesebb volt benne mint a minimum szint, de nem biztos hogy ez volt a fő baj.
Szétszedés alatt áll.