szia a refi alapszabály nálam is mindíg fent van,inkább lásson mindenki és szha szúrja szemét szídjon mint sem hogy ne vehgyen észre valamelyik hűe,eddig ez bevált,látom sokaknak nem tettszik,de lehet akinek nem tettszik épp ő jönne belém ha nem venne észre,érted,mit akkartom mondani,ez van a hangos kipuffal is inkább dübörögjön a vas,és ne legyen fekete a motor,
MA KINOTOROZTAM A TAVAJRÓL MARADTT BENYÁT A TANKBÓL SZARRÁ FAGYTAM,vicces ahogy riszálta seggét.
Ami még éredkes:én sem vagyok megelégedve a tlr gyári világításával,refivel sötétben 160-km/h ig még úgy ahogy látni .
Józsi szavaival élve sötétben ne motorozz!úgy olcsóbb.
Köszike. Akkor dobj egy tel számot emailben, aztán ha neked is jó, akkor szerdán elmennék érte a sugárba és rád tudok csörögni. A vételárat meg majd megdumáljuk, ingyen nem gondolok semmit. Ha szereted a páleszt, akkor azzal most is tudok szolgálni, ha nem akkor meg a legközelebbi talin leisszuk másféle ital formájába.
Minimum kétszer akkora fénye van mint a gyárinak. A refivel együtt éjszaka leégeti a füvet.
Én személy szerint taplóságnak tartom a nappal refivel közlekedést, de ez mindenkinek az egyéni problémája ugye. Nekem úgy volt beállítva, hogy a vetítési kép vége az előttem haladó autó hátsó ablakának az aljánál volt normális követési távolságnál. Így sosem volt gond vele, sosem villogtak rám. Refi meg olyan hosszú utat bevilágított, hogy éjszaka gond nélkül lehetett kétkilóval haladni pályán.
Én csak rákattantam a mindenhol LED-re, ezért cseréltem le. Ára nincs a cuccnak, ajándékként adom. Ha nem válik be, kihajítod a kukába...
Próbáld meg állítgatni, nekem feljebb van állítva a kelleténél így ha ráteszem a refit elég korrekt xeonon nélkül is. Persze csak ha felhajtom a sötét pleximet
Üdv. Akkor szerintem én erre igényt tartanék. Ér egyébként valamit, mármint a gyárihoz képest? Baromira nem vagyok megelégedve a gyári világítással aztán egyébként is terveztem valamit csinálni vele. Mennyiért adod motyót? Minden szerdán fent vagy? Nekem elméletileg a mostani szerda jó lenne.
Hali!
Szerda esténként moziba járunk spanokkal a Sugárba, ezért csak ott jó nekem a tali...
A xenonnak semmi baja, hacsak az nem, hogy a tompított oldali jóval többet ment, ezért valamivel már gyengébb a fénye a refi oldalinál.
6000k-s cucc, szóval kicsit kékes a fénye, ahogy megszoktuk a xenonnál.
Én LED lámpákat tettem a helyére, tehát egyszerűen csak nincs rá szükségem.
MA KINOTOROZTAM A TAVAJRÓL MARADTT BENYÁT A TANKBÓL SZARRÁ FAGYTAM,vicces ahogy riszálta seggét.
Ami még éredkes:én sem vagyok megelégedve a tlr gyári világításával,refivel sötétben 160-km/h ig még úgy ahogy látni .
Józsi szavaival élve sötétben ne motorozz!úgy olcsóbb.
Amúgy még agyaltam nappalifény-led beépítésén. Messzíről elég jól láthatóak a minőségi darabok.
Én személy szerint taplóságnak tartom a nappal refivel közlekedést, de ez mindenkinek az egyéni problémája ugye. Nekem úgy volt beállítva, hogy a vetítési kép vége az előttem haladó autó hátsó ablakának az aljánál volt normális követési távolságnál. Így sosem volt gond vele, sosem villogtak rám. Refi meg olyan hosszú utat bevilágított, hogy éjszaka gond nélkül lehetett kétkilóval haladni pályán.
Én csak rákattantam a mindenhol LED-re, ezért cseréltem le. Ára nincs a cuccnak, ajándékként adom. Ha nem válik be, kihajítod a kukába...
Szerda esténként moziba járunk spanokkal a Sugárba, ezért csak ott jó nekem a tali...
A xenonnak semmi baja, hacsak az nem, hogy a tompított oldali jóval többet ment, ezért valamivel már gyengébb a fénye a refi oldalinál.
6000k-s cucc, szóval kicsit kékes a fénye, ahogy megszoktuk a xenonnál.
Én LED lámpákat tettem a helyére, tehát egyszerűen csak nincs rá szükségem.