Kérdés, igaz nem motor, de csak ért valaki a kocsikhoz :D Szóval kicseréltem a légszűrőt, a fene tudj amár milyenre, és a kocsi nem akar menni rendesen azóta. Tegnap kivágtam a légszűrőt belőle, és anélkül lép ahogyan kell. Lehet a márkák áteresztőképessége közt különbség? Ti mit használtok?
Felnidet akarnád karbonozni?
Jó lenne tudni, hogy mennyit bír a vtn.
Majd ha bejön a jóidő akkor szétbombázom az autót, és elviszem egyben a cuccokat, úgy jobban megérné szerintem, mint darabonként.
Az mindenen jól mutat
Kocsim műszarfalán szeretnék jópár apróságot lekarbonoztatni vtn-el, motoron talán ha birja a hőt akkor a kuplung-generátor deknit.
A saját motoromon max egy árnyalatnyival sötétebb arany-bronz színűt el tudnék képzelni. Felnit nem hinném, hogy cserélnék, mert nagyon centirzás tekintetében nagyon jók.
Sajnos élőben eléggé kifakult arany, de még így is sokkal jobb mint a szürke. Egy ideig így fog maradni, de a fejemben sokkal aranyabb arany az az arany.
Sztem egy hét alatt lejönne az enyémről...
elég strapabiro amúgy a vtn! Benzin olaj semmi nem ART neki!
Jó lenne tudni, hogy mennyit bír a vtn.
Majd ha bejön a jóidő akkor szétbombázom az autót, és elviszem egyben a cuccokat, úgy jobban megérné szerintem, mint darabonként.
Kocsim műszarfalán szeretnék jópár apróságot lekarbonoztatni vtn-el, motoron talán ha birja a hőt akkor a kuplung-generátor deknit.
Szépen alakul a gép.
De mivel a piros rugó beleillik az összképbe, még nincs a listán.
Bár a sárga rugó sem nézne ki rosszul az arany cuccok mellett...
(és nem a tégla az )
amúgy szerintem ez valami mászek kis iparosi remekmű:)