Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülye telefon! unix
Felnit VTN-ezni?
Sztem egy hét alatt lejönne az enyémről...
Nekem a gyári és a Filtron jött be kocsiban.
Tuti most tartja a születésnapi buliját...
Únióból?
Unióból szoktam bele!
elég strapabiro amúgy a vtn! Benzin olaj semmi nem ART neki!
Kérdés, igaz nem motor, de csak ért valaki a kocsikhoz :D Szóval kicseréltem a légszűrőt, a fene tudj amár milyenre, és a kocsi nem akar menni rendesen azóta. Tegnap kivágtam a légszűrőt belőle, és anélkül lép ahogyan kell. Lehet a márkák áteresztőképessége közt különbség? Ti mit használtok?
Felnidet akarnád karbonozni?
Jó lenne tudni, hogy mennyit bír a vtn.
Majd ha bejön a jóidő akkor szétbombázom az autót, és elviszem egyben a cuccokat, úgy jobban megérné szerintem, mint darabonként.
Azért is jó mert egy vegyszerrel le is lehet róla mosni így megmarad a gyári felni fenyezese!
A kiPumnal a hasidomon birja!lehet. Bírná a deknin is!
Az mindenen jól mutat
Kocsim műszarfalán szeretnék jópár apróságot lekarbonoztatni vtn-el, motoron talán ha birja a hőt akkor a kuplung-generátor deknit.
Az, h bent áll a kocsi a garázsban?
Én egy fekete carbon vtn folian agyalok! A tieden is jól kutatna
A saját motoromon max egy árnyalatnyival sötétebb arany-bronz színűt el tudnék képzelni. Felnit nem hinném, hogy cserélnék, mert nagyon centirzás tekintetében nagyon jók.
Sajnos élőben eléggé kifakult arany, de még így is sokkal jobb mint a szürke. Egy ideig így fog maradni, de a fejemben sokkal aranyabb arany az az arany.
Igen, TLS hátsó felni. Megvan hozzá az első is, de még arra rápihenek egy kicsit. Szét kell bombáznom az elejét, és egyszerre lesz minden megcsinálva.
Sokkal jobb szine van a felninek, na majd a következő projetembe beleillesztem a felni festést
Cserélj csak gátlót, arany sinű öhlins menne a piros rugóhoz
Szépen alakul a gép.
Kéne bizony!
De mivel a piros rugó beleillik az összképbe, még nincs a listán.
Bár a sárga rugó sem nézne ki rosszul az arany cuccok mellett...
Az "S" aranyszínű hátsóját raktad fel? első is az lesz?
még egy Öhlins gátló kéne hátra
felni powa
Keresd a különbséget:
(és nem a tégla az )
ohhh köszi!
amúgy szerintem ez valami mászek kis iparosi remekmű:)
A méreteket nemsokára írom.