Mikor utoljára néztem 140$ volt plusz posta plusz vám. De ha ez jön, akkor már meg kell venni a kormánycsapágy takaró nagy alátétet is, az még vagy 30$...
Na majd ha megjött akkor kiderül, mert abban a másodpercben be is operálom.
Felső villahíd nekem is a szivem csücske, csak még az árával nem tudtam megbirkózni...
Szerintem azzal tudod emelni, vagy süllyeszteni valamennyire a hátulját. Ahogy nézem az R-en teljesen máshogy van megoldva, ezért nem volt ismerős a tengely.
Hát, így jobban belegondolva akkor valószínűleg a lengőkar tengely forgáspontját lehet vele állítani 1mm-el fel vagy le... Mivel ezt tényleg csak kétféleképp lehet felszerelni. De csak találgatok... Szerintem majd Van-t megkérdezem hogy mi is a lényege a cuccnak azon kívül, hogy od@b@szósan néz ki.
ment ott egy beszélgetés hogy ez az excenteres cucc a gixereken 4 pontban állítható a tl-en meg talán csak kettő de hülyeséget nem akarok lehet Oszi tudja
Szerintem semmi másra nem való, csak hogy titán tengely, és szines cucc. Meg hogy nem kell hozzá spéci szerszám.
De én Vanzuki fan vagyok, és meg lesz tőle minden, amit rá lehet aggatni a motorra.
Nem vagy semmi. Nekem már Megjött a háta kinai fékolajtartály ugyhogy beinditottam már még várok első tartályt kirmányvéget, és olajbeöntő csavar kell. Szigoruan arany színű :) azt indulhat a szezon.
Hali!
Kipufogók meglesznek szezon elejére. Már megvehettem volna, de mindig elherdálom a rávaló lóvét más nélkülözhetetlen alkatrészre.
Most pl Vanzuki küld egy jó ki csomagot. Ezek nélkül be se indítom a gépet...
videjóóó
Jah és utána egy szinter
Felső villahíd nekem is a szivem csücske, csak még az árával nem tudtam megbirkózni...
Nekem a felső villahíd kurvára tetszik.
De én Vanzuki fan vagyok, és meg lesz tőle minden, amit rá lehet aggatni a motorra.
láttam mikor facén hirdette hát khm khm
Kipufogók meglesznek szezon elejére. Már megvehettem volna, de mindig elherdálom a rávaló lóvét más nélkülözhetetlen alkatrészre.
Most pl Vanzuki küld egy jó ki csomagot. Ezek nélkül be se indítom a gépet...
https://www.youtube.com/watch?...