Ciao.Ez a xenon cucc miért jutott csere sorsra?Nem vált be vagy csak nem jó a színe? Egyébként is terveztem vmit csinálni a világításommal szóval ha műxik meg van értelme cserélni akkor erre igényt tartanék.Pálinka valutám van. Ja és a fogarasinál lakom tehát egy jó kávéra is vendégem vagy ha melózol szerdánként.
Ha megnézed a képeimet, látod nekem hogy volt felrakva. Még abba a lyukba nem próbáltam bele az indexet. Valami ilyesmit szoktak betenni oda is, holnap estére megnézem hogy mit mutat...
Rendben, Pesten lakom, Hatvan fele nem járok. Ha esetleg jársz Pesten egyeztetünk majd és elmegyek érte. Vagy valamikor szezon elején ha úgy alakul. Bár én nem szoktam közös gurulásokra járni.
LED-es a cucc. Hibátlan mind a négy. TLS-ről nem tudok nyilatkozni, de a TLR első index helyre nem lett jó. Ahhoz túl kicsi hogy eltakarja a nyílást, de túl nagy, hogy beleférjen a nyílásba...
Viszont mint írtam ajándék, azaz ingyenes.
(ehhez hozzátartozik, hogy minden csakis személyesen átadva mondjuk szezonkezdés-motorozáskor, vagy ha környékbeli vagy, akkor Hatvan-Budapest útvanalon megbeszélt időpontban úgymond bármikor )
Szóval ha valakinek kell ilyen sötétebb árnyalatú arany színű Tomok tükör, lesz elfekvőben...
Plusz mivel az Aliexpess-nél jó fejek vannak, két darab helyett két pár tükörtartót küldtek. Az is lesz elfekvőben, és az olyan arany amilyennek lenni kell. Plusz egy pár feleslegessé vált gixxer csavartávolságú Tomok tartó...
Én is így jártam a tükörrel.
Mindenhol csak "gold" van írva a cuccokhoz, de közben lehet orange, orange-gold, yellow, yellow-gold... oszt döntsd el egy makro fotóról, hogy éppen melyik fajta lesz az ami neked kell...
Rendelem a következő gold tükröt, remélem nem zöld lesz...
Amelyik héten jó neked, szólsz mondjuk hétfőn, és lezsírozzuk.
Alsó sor középső index belefér-e a hátsó idomba,a fekete ovális takaró helyére.
Viszont mint írtam ajándék, azaz ingyenes.
(ehhez hozzátartozik, hogy minden csakis személyesen átadva mondjuk szezonkezdés-motorozáskor, vagy ha környékbeli vagy, akkor Hatvan-Budapest útvanalon megbeszélt időpontban úgymond bármikor )
Plusz mivel az Aliexpess-nél jó fejek vannak, két darab helyett két pár tükörtartót küldtek. Az is lesz elfekvőben, és az olyan arany amilyennek lenni kell. Plusz egy pár feleslegessé vált gixxer csavartávolságú Tomok tartó...
Mindenhol csak "gold" van írva a cuccokhoz, de közben lehet orange, orange-gold, yellow, yellow-gold... oszt döntsd el egy makro fotóról, hogy éppen melyik fajta lesz az ami neked kell...
Rendelem a következő gold tükröt, remélem nem zöld lesz...