Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen nekem is jo lenne :)
Vágom!
Hasonlóra gondoltam én is mint ez ez át menő csavaros!:)
Amit az első-hátsó tengelybe kell szerelni az viszont nem tűnik rossz cuccnak. Inkább olyat csináltass, vagy vegyél az emelőszemes helyett.
Kinában vannak olyan emelőszemek amik bukogombásak. Nekem ezekkel a gombákkal az a fenntartásom, hogy eséskor szerintem lazán letöri a felfogatópontot, de ne legyen igazam Oszi mutatott valmai méregdrága gombát ami elég szarul nézett ki esés után
Kösszii!
meg ha kérhetem meg méritek méreteit?:)

Jano: ötlet az van csak azért mutasson is valahogy
Meg most úgy is a bukó gombás emelőszem projekt alakul,na meg persze ha lesz időm akkor az univerzális emelő folyt köv
Helló!
Nekünk van fent! Délután lefotózzuk.
De nem tudjuk eldönteni, hogy maszek vagy sem.
Ha jól tudom itt senkinek nincs, meg amúgy se sok a TLS
Keresgélj neten képek a között hátha látsz valami ötletet.
Esetleg valakinek van TLs re bukó gombája fel szerelve?
egyből kéznél van
Milyen praktikus...
amcsi csávó levette a szelepfedelet és ezt vette észre! Fincsa
Ha leveszed többet látunk, de szerintem polirozott amit ujra felpolitozol akkor nagyon szép lesz.
A kipufogo rendszer Nagy resze spoiler alatt van
TLR)é nem polirozott gyárilag? Mert akkor csak egy frissítés kell neki. Jah szerintem vizesen 200-assal is csiszolgatod ha nagyon gányolt.
ezt jano tudja megmondani!Olyat használj ami mégy karcokat nem csinál mert a polírozásnál megszívod mivel nem jönnek ki!
Szépen fémtisztára lecsutakolod és utána jön a polírozás folyamata.
Elsokent csiszoljam at 2000-es csiszpapirral, aztan ?
Na kész és a helyén van!:)
egy valamire való festékboltban elmondod hogy mit szeretnél és oda adják a hozzávalót!

amúgy:
http://www.luinox.hu/index.php...
Filckorong akart lenni...
Gyakorlati megvalositásban már nem tudok segiteni. Régebben csináltam ezt-azt, de megszűnt a jovilág.
köszönöm.