Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átküldtem mailban az alkatrész cikkszámokat remelem meg is kaptad :)
Én is gratulálok a Mérnök úr-nak!
Ciao.Nem voltam még de Janónak is kell vennem uh jövő héten most már muszáj lesz megejteni. Ha minden jól megy vagy kedden vagy szerdán megyek.
Már én is "basztatom" Józsit, hogy menjen
Hát köszönöm szépen mindenkinek. A Rotty Bt-t már beindult

Voltál a láng-ban?
Kakucsringe,zés,mart rànk férne, I vote for this!
Délután felhivlak!
Szeva. Olvastam a mailt, csörögjél majd ha aktuális.
Egyéként most akkor mi lesz a szezonnyitóval? Gurulás lesz vagy amit dumáltunk Kakucsringezés? No meg mikor? Nem kezdjük összehangolni? Kb 2-3 hónap és kezdődik a jó idő, meg kellene dumálni, hogy mindenki szabaddá tudja magát tenni.
Február 1 után már a hídért nem kell fizetni, tehát a leírt útvonalon nem kell fizetni. De menj olyan gyorsan hogy ne tudjanak lekamerázni.
Gratu!

Jó másnaposkodást!
Sziasztok,jor egg ggelt,!
As volna a kerdesem,ha as 51utno le megyek a pentele hid on M8 apalya kezdete,es a hatos fouton, majd ,a,70-es,en,,a BALATONRA,kill,e megyematricát vennem?
Igaz! :)
Mindig van hova fejlődni :D
Még gyakorolj és hozzád is egy külön szótár fog kelleni!
Hát, nekem nincs itthon se CNC gépem, se eloxáló műhelyem...
Gyanítom, hogy ha itthon valaki nekiállna, az se jönne ki sokkal olcsóbban, csak épp mondjuk a postaköltég nem lenne ennyi.
De itt nem is az a lényeg, hogy szines legyen a gyári alkatrész, hanem hogy valamilyen módon át legyen alakítva, és NE legyen gyári.
Amúgy is kifejezetten mázli, hogy a világon van még olyan elvetemült, aki így bele van buzulva ebbe a kb 17 éves technikába, és ilyen cuccokat gyárt hozzá...
Szia! Ahogy látom ragadós az írásmódod!
Kezdem ujra. Eloxálni próbáltam ami nem drága dolog, de nem minden aluminiumot tudtam megszinezni az eljárással
Próbáltam házilag elixálni, nem drága dolid, de minden aluminiumfajtát tudtam megfesteni. Fasz tudja miért.
Ezeket a szines szepen mut ato alkatreszeket mm hazilag nem tudnank vohogy,ran rakni elektroli zisre gondolpk,meet ezek igy vagyonba fájn an.
De ügye még szoba állszvelünk :P Gratulálok!
Gratulálunk!
Innentől a nevem Mérnök úr!