Élesben még ez sincs tesztelve, csak bízom benne, hogy be fog válni. Meg beraktam egy távtartót, így már nekem se ér hozzá az idom a csőhöz.
Végül is milyen tartály lesz a hátsó fékhez?
Tartály még nincs fenn nekem hátul. Ez persze nem akadályozott meg benne, hogy pár km--et menjek. Eddig nagy a megelégedés. Sok minden összeállt mostanra.
Hengerbe fala amibe a furat van akkor alu?
Amúgy 1-2pisztolyal meg melegítem nem szabadna baja lenni!
de első körbe jó öreg WD40 hívom majd harcba és szerintem párnapig csak locsolgatom a csavarokat hátha kihajt!:D
Jah, hát az nem olcsó cucc, meg eredetileg nem arra való, de amikor voltam anyagvizsgáló tanfolyamon akkor említették, hogy ha azzal nem jön le valami akkor semmivel :)
Melegítés még lehetséges, bár ha az alu az acéllal összerohad akkor megszoptad
Vagy lemaszkolom az egész motort és úgy fújom le:D
De meg kérdem autó szerelőm hogy s mint szokták...
De ez a penetráló szer még később is jó lehet, mondjuk 5e egy 500ml flakon:/ (ólcsób mint egy henger csere vagy furat javítás)
Próbáld meg, itt a legtöbbünknek azért kijött rendben. Utána új csavarral visszarak bezsírozva, vagy amit Oszi ajánl, hogy belehajtasz egy hosszú hernyócsavart amit brutál menetrögzítővel bekensz előtte, és ha megköt akkor anyával rakod fel a rendszert.
Ez nem így van, mert a csavarlazító szernek jók a kúszása tulajdonságai, de ha ha még durvább szert akaszt szerezz piros színű penetráló szert. Legpicsább repedésbe is behatol, csavarhoz állítólag a legjobb...
hát ez a félelem fent áll hogy nem fog ki jönni
Csavarlazítóval az a bibi hogy ténylegesen csak a csonkra és csavar fejre kerül... és a menetbe nem nagyon jut ahol hatást is ki tudna fejteni.
Másrészt meg ha lángal meg melegíteném nem biztos hogy tetszene a hengernek
Amúgy Jano te hogy szedted le a kipufot?!
(gondolok itt az első henger 2 csavarjára)
Simán kitekerted, vagy meleg? Vissza olvasva valakinél láttam hogy frankón bele szaggatta...
Festeni szeretném,de nem megy a manőver akkor hagyom:/
Itthon ugyan az a kinai szart adják jóval többért :) Helyi motorosboltba már be se megyek, mert pofátlanul átbasznak. 1-2 webáruház korrekt. Nagyvas jött be a legjobban, és a motoralkatresz.eu, azon kivül csakis kina
Végül is milyen tartály lesz a hátsó fékhez?