Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Venned kell egy durva vickorongot, rozsdamenteshez pasztát, aztán hadd szóljon :)
Hogyan kezdjem a polirozást?
itt többnyire magunk szoktok megoldani az ilyet. Nem ismerek itt a forumban olyat aki kifejezetten maros helyen dolgozik
CNC marósra lenne szükségem, konzol marás lenne a téma, autcad-ban megírva a konzol. ki kellene marni.
Jaaaa majd jövőre fel polírozom az nem lesz jó
Kicsit rondább csövet is tök szépen rendbe lehet hozni csiszolással, polírozással. De ha lefújtad akkor már mindegy is :D
Miért mit szeretnél?
üdv mindenkinek ! volt közöttetek egy fórumozó aki CNC megmunkálásban jeleskedett, ki ő, és szokott-e ide írni.
Köszönöm szépen
az biztos!de sajnos kell hozzá egy hibátlan cső ami... mert ami itt-ott kicsit sérült az nem biztos hogy jól mutat.
De ez most annyira fasza lett hogy a falra rakom fel majd
mondjuk csiszolgattam egy keveset mire fém fényes lett az egész.... de az biztos hogy most jobb lesz mint volt!

Lukát meg a motorosok istene éltesen!
Bizony macerásabb de sokkal szebb!
En is most poliroztam fel, sokat dob rajta szerintem a polir. Igenyesebbnek is nez ki mint a festek szerintem(festek valahogy sose maradt mrg semmilyen kipufogon nalam )
Nekem folyton ledobta a festéket, meg le is karistoltam, igy indult a polirozás
polírral jobbat mutatna bár macerásabb is
Megjött az olaj!

Akkor írjátok az idő pontot!:D

Kipufogó le szerelve!És nem szoptam semmit vele,hála berner csavarlazítónak Festésre előkészítve!...csak remélem egy szezon alatt nem lesz hasonló...
Nem kell félni, nem eszünk meg senkit!
Bánhatod, hogy a tavalyit kihagytad! Úgyhogy ha az idei dátum eldől akkor írd be azt a szabit.
Fel lett polirozva nemrég.
Mitol szep fenyes a kipuf konyokod?
Egyszer kijöhetnél rohonc-lékára a TRX-el :)
Egy kerekezéshez kell csak, kanyarban gázt húzunk
Peddig v2 re kell kanyarban hátsó fék
Ugyhogy jó ha van
Ez az ábra jól szemlélteti hogyan kell a TLS-be berakni az új gátlót ami megválthatja a világot
Arany színű olcsó kinai. Ha nem ereszt akkor már nyertem. Szerintem 2hét mire ideér Az ember azt hinné semmit nem ért eddig a hátsó fékem, de bizony ha nincs nagyon tud hiányozni...