Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia jozsi,erdeklodo nincs,some time my dady running tlr engines,
Ja vagy ugy :)
látszat

Ducit nem mutogatom
Akkor gazdag vagy, miért jársz TL-el
Na azt hiszem belenézek a mai részbe!
Igen jelentem én vagyok Miki új elveszett fia

Azért elárulhatnád, hogy kire hasonlít a Kristóf!
Mert nem nézem a barátok köztöt és most már kiváncsi vagyok!
Köszi srácok igyekszem!

Okés persze ráérsz
zsidó
Zsolti az a comment ismét magyarázatra de legalábbis fordításra szorul.
Egyébként mi újság a vassal? Nem viszik? Van érdeklődőd?
Kristof visza Mott an baratokkoztbe?the is dolgozol RTL Ben?
Az mindig hideginditasnál jelentkezik.
Szar az ebayds pumpa állitólag. Pierburgot vegyél ja hosszu távra tervezel a motorral szerintem...
Eddig csak hideg inditásnál jelentkezik....
ellenben nekem látszik a tank alján enyhe benzin pára amit a por megfogot:/
Amúgy ezek az új íbéjes pumpakat felejtsem el vagy érdemes lenne egyre beruházni?Esetleg tapasztalat?
Sok sikert, egy vagon sza.t előre is. Jövő héten tervezek Lángba menni de ha nem fontos akkor lehet hogy azt követő héten.
Helló
Mi nem tudunk ez ügybe nyilatkozni, mert nem volt még ilyen problémánk hál istennek!
Mérni kell benzinnyomást, ha nincs 5-6 bar akkor az baj, mert nem tudja fenntartani a rendszer 3baros nyomását.
Pierburg az tuti, de vehetsz használtat, aut hiszem Luká gixer pumpát tett bele.

Tömítést szokták cserélni kivéve én, mert elfelejtettem. Na nem mintha az elmult két évben eresztett volna.
Tiszteletem hölgynek és az uraknak!
Múlt héten össze futottam Lukával és beszélgetünk 1-2 betegségről!
Szóval olyan kérdésem van felétek
reggeli hideg indításnál 1.-2. indításra fullad (mintha nem kapna anyagot)3ikra pedig dörmög ahogy kell! Kristóf 80-90% mondta hogy benzin pumpa a ludas?!Szóval benzin pumpa csere meg oldaná gondoloma bajságot! Új pumpa vagy használt?(gumi tömítést cserét már vissza olvastam és rendeltem:) )
Egy kalappal...!
Mit cainaljak egy gixer kipuffra :)
Inkább licitálj a kipufogómra...
Mik vannak...
Hihetetlen...
Találtam neked egy enyhén görbe, gyári hegesztett rendszert TLS-re... Csak 55 juró...