Még nem próbáltam ilyen betétet, tavasszal lesz a teszt. Majd kiderül hogy milyen a fékhatás, ha nagyon gáz megy bele a gyári...
Az a nagy arany színű matrica a hőpajzs az alsó idomra, hogy ne olvassza szét a kipufogó. Már elkeztem beépíteni a cuccost. ☺
Ezt a karbon-kerámia betétet próbáltad már? Mert én eddig az ilyenekről azt olvastam, hogy hidegen nulla a fékhatása. Igaz ez ?
Nekem már csak hó végén jönnek cuccok
Kérdés, ha DOT4 olaj helyett 5.1-et rakok a tartályba csőcere után akkor mi legyen az esetlegesen munkahengerekbe maradt olajjal? Elvileg irják, hogy a kettőt nem szabad keverni, de addig keveredhet amíg ki nem tolom a régit az új olajjal? Vagy egész rendszer szétszed, tisztít?
Hátra kellene, első meg csunya, és szedett vedettnek tűnik. Ki tudja az előző tulaj hol kukázta. Ezért gondoltam hogyha csere akkor elől Hátul egyforma legyen.
Megnézve a honlapjukat elég komoly cégnek tűnik. Versenymotorokhoz is gyártanak speckó cuccokat. Találtam rola olyan infot, hogy a ducatinak is beszállítója. Zuhanycső kategoria nem lehet. Első csvem se jobb ennél, de a dolgát teszi.
Az a nagy arany színű matrica a hőpajzs az alsó idomra, hogy ne olvassza szét a kipufogó. Már elkeztem beépíteni a cuccost. ☺
Nekem már csak hó végén jönnek cuccok
Vasárnapi program meg is van.
De én biztos így tennék
Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér...
Hogyha meg van fékcsöved, akkor minek akarsz venni?
A faszt szenvedsz már?
Most 40-et nem tudok csőre kiadni sajna.
http://www.ebay.de/itm/1115489...
fékcső
Gumiból elvittek 2őt még mielőtt meg tudtam volna rendelni, csak 1 maradt nekem. Brutál mi?