Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény :) made in china kormánygátlo? :) jo?
Még nem próbáltam ilyen betétet, tavasszal lesz a teszt. Majd kiderül hogy milyen a fékhatás, ha nagyon gáz megy bele a gyári...
Az a nagy arany színű matrica a hőpajzs az alsó idomra, hogy ne olvassza szét a kipufogó. Már elkeztem beépíteni a cuccost. ☺
Az ott arany szívű matrica, vagy micsoda?
Ezt a karbon-kerámia betétet próbáltad már? Mert én eddig az ilyenekről azt olvastam, hogy hidegen nulla a fékhatása. Igaz ez ?
Nekem már csak hó végén jönnek cuccok
Nekem péntek este érkezett egy kis lelkesedés.
Vasárnapi program meg is van.
Lehet ésszerűbb lenne. Kicsit azért már megtört a lelkesedés :)
Ma itt simán lehetett volna csapatni.
Ha már csövet cserélsz akkor szerintem takarísd ki az egész rendszert. Itt a tél úgy is ráérsz
De én biztos így tennék
Kérdés, ha DOT4 olaj helyett 5.1-et rakok a tartályba csőcere után akkor mi legyen az esetlegesen munkahengerekbe maradt olajjal? Elvileg irják, hogy a kettőt nem szabad keverni, de addig keveredhet amíg ki nem tolom a régit az új olajjal? Vagy egész rendszer szétszed, tisztít?
Akkor vegyél csak hátra...
Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér...
Hátra kellene, első meg csunya, és szedett vedettnek tűnik. Ki tudja az előző tulaj hol kukázta. Ezért gondoltam hogyha csere akkor elől Hátul egyforma legyen.
A Venhill meg a BSB-s motorokra is gyártja a fékcsövet.
Hogyha meg van fékcsöved, akkor minek akarsz venni?
A faszt szenvedsz már?
Megnézve a honlapjukat elég komoly cégnek tűnik. Versenymotorokhoz is gyártanak speckó cuccokat. Találtam rola olyan infot, hogy a ducatinak is beszállítója. Zuhanycső kategoria nem lehet. Első csvem se jobb ennél, de a dolgát teszi.

Most 40-et nem tudok csőre kiadni sajna.
Mondtam, vegyél Venhill-t, az frankó.
Azt, h ennyi erővel zuhanycsövet is rakhatnál oda...
Ez normálisabban néz ki ugyan annyiért...

http://www.ebay.de/itm/1115489...
Ez mit takar Oszi?
Ismeritek ezt a márkát? Egész jutányos az ára. Igaz TL-re nem találtam, de az enyémre a gixer szett jó lenne pont.

fékcső
Jol van tartva :)
még1 hófehérke
Kurva anyját. Mindegy. Akkor nem számolok azzal a kiadással.
Amit linkeltem onnan fogok rendelni. Csak nemtom mikor...
Gumiból elvittek 2őt még mielőtt meg tudtam volna rendelni, csak 1 maradt nekem. Brutál mi?