Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy vegyél egy fekete sprayt es fujd at ugy ahogy van
Vagy használj összehuzató anyát amit a bútorokba szoktak rakni. Rövidebbre vágod a menetes szárat, és felrakod a kétvégére.

valami ilyesmit kellene besüllyeszteni és akkor frankó lesz.

http://www.butor-szerelveny.hu...
lusta vagyok olvasni :D
tlzone
sülyeszd be a csavarokat/anyákat és akkor lesz a legjobb
naaaa itten van-e!
nem a legszebb de célt szolgálja
csak ha már az az arany narancs akkor elég tré

Más... kinek milyen változást okozott amikor PC-t rakott a TL-be? TLS tapasztalat főleg érdekelne.
Ezert kell egy fasza zzrt venned..xx meg menjen a vasudvarbaaa
Eztete mondom en is
na maradjunk a szinterezesnel
vagy átfúlyatod és meg marad az aranyfelni fekete arany nagyon jó tud lenni
nem így értettem, át ne fújasd...
én nem is szeretem a feketét, de az van
Mondjuk megfordult a fejemben hogy osszel szetszedem es atfujatom feketere es akkor az aranyfelni istenkiraly
fekete párti vagyok, vagy fekete vagy valami jobb árnyalatú lesz jövőre a felnim
csak akkor ha fekete lenne
Az nem olyan feltunooooo
Nekem valahogy ez a citromsárga bejött.Olyan sportos ,vagány ,nem megszokott
Nem rossz a citromsarga..de az arany sem kutya. Nekem most van eloszor arany szinu felnim eddig nem is annyira tetszett de most mar el sem tudnam kepzelni hogy ezust vagy fekete..
Nem lenne jopbb olyasmi, mint Luká amit linkelt?
Oké köszi! Akkor a citromsárgát választom Akkor hívom majd
S az utolso cseppet is kisajtoljuk a porfestes tudastarambol..van fenyes,matt, selyemfenyu is..
Es igen szinte barmilyenben van RAL szinskalabol valaszthato.
Luká jol mondta. Meg annyit hozza hogy picit gyengebb minosegu mint pl egy ppgs kamras festes..viszont 3szor tartosabb kb.
Egyebkent tobbet a szakember tud mondani nekem annyi kozom van hozza hogy o is busas, illetve most mar 600rr..ugyhogy ha akarjátok hivjátok.
Szigorúan ki kell venni, és leragasztani a csapágyhelyeket. 200 fok körül tolják a kemencében. Az már nem tesz jót a csapágyzsírnak :D
amúgy az én felnimre is elkéne egy kis szín. valami ilyesmit szeretnék