Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szinterezés=Porfestés

Ott figyelni kell a csapágyakra is nem? Vagyis nem árt előtte kivenni őket mert ennél az eljárásnál beküldik a kemencébe is a festett cuccokat.
Hali! Szinterezés mit takar? milyen szinbe lehet? bármilyenbe?
Persze
de ha akarod elviszem en es 20 bol lesz meg
kb milyen vastag rozsdamentes acélból van?
Régebben elég sok alu szerszámot terveztem, ezeket a tartóság miatt eloxáltattuk a budaörsi reptérnél lévö üzemben. Két színben kértük, fekete és ezüst elox. Ha jól emlékszem a szürke volt az "esztétikai" a fekete meg a kemény, tartós.
Viszont volt olyan alkatrész ami a fekete elox ellenére szürkés volt. Ennek oka elméletileg az aluminiumban levö ötvözök tartalma. Tehát még egy AlMg 3 szép koromfeket lesz addig egy AlMgSi1 már világosabb...Szóval simán elöfordulhat, hogy a különbözö öntvények, és forgácsolt alkatrészek más árnyalatuak lesznek, az eltérö ötvözök miatt.
Nem olcsó, de azért van 15ezerért is:
tls heel plates
Akkor jol jártál. Hm.. Lehet megtervezem kivágatom lézeren. Ebayes 24 ezer :(
Ez király! Amint itthon lesz az első kerekem is, már viszem is. Megérte felgumizni, centrírozni a hátsót...
Veled vegyem majd fel a kapcsolatot, vagy a busafaterral?
Ebay-ről lehet venni, de én itthon "vettem". Odaadtam érte a gyárit, és ennyi.
2 felni csupaszon odakerul 3-4 nap, homokfujassal szinterezve ral szerint 8-10e ft a ketto
Ami a lábtartoidon van tlr felirat rozsdamentes acélból azt vetted vagy csináltattad?
Kereket csinálsz?

Fényképet le kiváncsi vagyok. Miből készültek?
nem rosszak!
Mondjuk nekem szürke vagy alumájníum szinű tötszik!
Amúgy gondolkoztam hogy csinálok kereket!
Aprópóó kész van a emelő gomba első kerék tengelyre,meg hátsó emelőszem:DD majd meg fényképőlöm
Szerintem gixer tl busa ugyan az, vagyis Remélem :):)
Ez nem rossz talan a busara is felrakhato
2-3 hét múlva kiderül. De van natúr alu szinűben is ha keresgélsz.

http://m.ebay.com/itm/32105462...
ohhh!
Ha meg jön mondj véleményt róla! be kellene ruházni nekem is:P
Hali!
Eddig eloxálásról volt szó, a szinterezés teljesen más technológia.
Viszont ha mész, megérdeklődhetnéd nekem, hogy két TL felnit mennyiért szinterezne...
Az eloxáló műhelyekben nagy ívben tojnak az ilyen bagatell mennyiségre mint egy-két motoralkatrész, úgyhogy marad a szinterezés...
Nem tűnik olcsonak. Én inkább beruháztam egy ilyenre. Jobb mint a gyári gumi szar.

http://m.ebay.com/itm/32105462...
Most viszem hozza a 2 labtarto szettemet elso hatso part kompletten, busan az nem kicsi 6 e ft es 3 nap.. nem tudom draga vagy nem de ennyi.
most beszeltem a szinterezo kollegaval. a neve busafater alias-füzi gyula-
cim: 1201 bp helsinki ut 101. Regi papirgyar terulete telefon:06306639497.
küldtem kérdőívet
Csak az igazgatóknak, én most szutyok mondeoval járok pestre