Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hires Krka vízesés...nem semmi volt alatta fürödni, ilyen szépet még életemben nem láttam!
A tenger olyan hideg volt, hogy:
azzal a hamburgerrel biztos jól laktatok egy egész napra!!!
Dekirályosságos! Heineken...
Esténként ilyen sört ittunk
Tök szar volt, mikor ott kellett feküdnöm a motorcsónak elején miközben száguldottunk, és még napoznom is kellett
És ilyen egzotikus csajok is vannak...
jó a bukója
De jó, egyeseknek lemossák a motorját?!
Ilyen kemény csajok vannak arrafelé....
Eggyütt a csapat...megérkezéskor
Jó reggelt drágáim!

Itt e vagyok e.... mostan mindjárt elkezdem szórni a képeinket!
tarka nem gondolod, hogy a csajok hiányoznak?
Képzeld el Dino: Bobinak lerobbant a hátsója!!!!!
Meg az összes juniornak!!!!
Hát micsoda buli volt kenesén!! Remélem azért nem fáj neki nagyon!
kaptam 1 sms-t lehet,hogy nem nekem szól,idézem:
sziasztok rock&ancsa!túléltem a tegnap estét(mindenki!),a hatsóm lerobbant (junior teamböl mindenkié :-)!picit már józanodom,puszi nektek.

asszem ezt bobo írta,de lehet,hogy nem. ha meg igen akkor télleg csak picit józanodik.
azt se tudta milyen számra küldi a smst!!!
B@zzeg ti már hajnali 4-kor is nyomjátok???
Rock& jANCSikA: Welcome home!!!
jó reggelt mindenkinek!!!
sziasztok Ancsa és Rock nagyon örülünk, hogy végre hazaértetek!!!
Jól van ám Dinó!!! És engem ki is hagysz? Én is ott vagyok ám az MSN-en!!! NA várjál csak!!
Jah ha a TL tali elhúzódik, ill mindenki azaz sokan maradnak szombaton is, akkor kihagyom a Pesti lagzis felvezetést és Sirokot is!!!!!
Sziasztok!!!!!

Most tértem épp haza, és képzeljétek egy TL es kollegát találtam msn en Pfvárit!!!!
Tarka :
Tényleg sirok a király de idén már sajna kimerítettük a szabadságos kasszát és már sajna nem fog
beleférni
Tornyi :
HAJRÁ - HAJRÁ ha tényleg mindenki eljön aki ígéri akkor eladjuk a falutokat vazze
Imrufó :
Tiszta szívből örülünk a sztenderednek Használd is !!!
Folyt .köv .majd..............
JÓÓÓÓÓÓÓÓCCCCAKÁT !!!
Dober dan mindenkinek
Hát mindenütt jó de a legjobb itthon , de azért nagyon jó volt szép helyeken jártunk sokat motoroztunk,
pivoztunk , felfedeztünk és minden percet élveztem , hogy nem kellet dolgozni .
A TL igen f@szán bírta leszámítva ,hogy egyszer lecsúszott a karter gáz cső és tiszta olaj volt az egész
blokk de lehet ezt is a szerelőmnek köszönhetem aki 5000 -ért nem csinált semmit a motoromon de
azt se valami jól . Nem tudom hogy csinálta a TL de volt olyan szakasz a pályán ahol 130 -150 közt mentünk és 4,6-os fogyasztást mértem , de neeeeeem baj .
JÓ volt olvasni hogy hiányoztunk, köszi mindenkinek
képeket majd a mama felteszi aki mellesleg igen jól helyt állt az úton ,le a kalappal
motoros ÜDV mindenkinek

ROCK A NEVEM
Ahoj!

Üdv Ancsáéknak! milyen megint itthon?

Végre én is hazaértem....csak két órát késett a vonatom....

Tarka jók az előzetesek! Látom szerelés közben van időd.