Ja, igen. Nekem meg lehet ki kéne nyitnom a szemem. A refivel nekem sincs gond, azzal egész jó, de a tompítottam az szerintem gyötrelmes. Emléxem a régi ős TL-esek közül valaki írta, hogy a Tl-nek eléggé elbaszott a világítása. Már kérdeztem Oszit a megoldás miatt, de oda jutottam, hogy nem megyek annyit sötétben, ez egész jó megoldás nem?
Jó-jó persze értem én Fasza lesz nagyon, az útvonalat beszéljétek meg hogy kinek mi jönne be, mert még bőven képlékeny, lehet faragni. Amit mutattam azokban sokminden benne van, azokat lehet variálni esetleg, hogy legyen benne egy kis ez is, meg az is Szóval rokk
Isten ments! Nem akarok én 3-asozni, elég lesz nekünk Gyöngyösig elmenni. Jó az nekem is, megmondani meg pláne nem akarom, hogy merre menjünk. Csak azt mondtam, hogy a 24-es nem valami fajin. Volt ott még másik két alternatív útvonal, azokat is megnézném, azokon még úgysem jártam. Meg ahogy számolom, ez nekünk oda-vissza kb. 500 km lesz. Az azért nem kevés, főleg, hogy ennek java része szerpentin meg hegyek. Ott nem 140-el fogunk repeszteni, ergo időben sem kevés. De én ráérek, világításom van, igaz olyan mint a gyertyaláng, de hajrá! Várom már!
Én is támogatom a Bükki vonalat, izgibb szerintem :) a találkozó helyszíne Gyöngyös szélén (Budapest felől érkezve) található Shell kút legyen. Van egy körforgalom Gyöngyös előtt közvetlenül, és jobb oldalt ott a kút. :) az időpont akkor reggel 9 óra legyen ha Nektek is jó, és Péntektől Vasárnapig állok rendelkezésetekre:)
Józsi: Eger fele vagy a 24-esen (Mátrán át) megyünk ami van ahol jó, van ahol kevésbé, azzal sajna nem tudok mit kezdeni, vagy a 3ason tök egyenesen kockásra koptatjuk a gumit. A 3ason viszont hamarabb ott vagyunk és kikerülünk néhány rosszabb utat, meg néhány fajin kanyart is. Nekem mindegy, én benne vagyok mindkettő verzióban:)
Lehet jönni pénteken is, sőt az sem zavar ha vasárnapig maradtok, akik maradnak, enni-inni-aludni van hol, egyedül vagyok az albiban, asszony (már) nincs, szóval elférünk...:) A túra útvonal részemről mindegy, én mindegyiket szeretem :) ha kéritek javaslok útvonalat, de én teljesen benne vagyok abban is ha Ti választotok. :)
Szerintem ezt most bízzuk Dávidra. Legyen az Ő döntése, félig meddig most Ő lesz a vendéglátó és a guider, úgyhogy azt mondom döntsön Ő, legyen meglepi mindenkinek. De arra számoljunk, hogy 100 km szerpentin után nem lesz kedvünk még másik 200 km-t lenyomni. Fárasztó az nagyon. Alig várom már!
Ja egyébként nekem jó az Albertirsai út, jó messze van nekem.
Biztos nem megyek a 3-on ha már a matraig elmotorozok
Józsi: Eger fele vagy a 24-esen (Mátrán át) megyünk ami van ahol jó, van ahol kevésbé, azzal sajna nem tudok mit kezdeni, vagy a 3ason tök egyenesen kockásra koptatjuk a gumit. A 3ason viszont hamarabb ott vagyunk és kikerülünk néhány rosszabb utat, meg néhány fajin kanyart is. Nekem mindegy, én benne vagyok mindkettő verzióban:)
(csak elfajzott )
Hornetes lètedre befogadod a tl-eseket.
Szombaton nem várunk senkire
Lehet jönni pénteken is, sőt az sem zavar ha vasárnapig maradtok, akik maradnak, enni-inni-aludni van hol, egyedül vagyok az albiban, asszony (már) nincs, szóval elférünk...:) A túra útvonal részemről mindegy, én mindegyiket szeretem :) ha kéritek javaslok útvonalat, de én teljesen benne vagyok abban is ha Ti választotok. :)
Ja egyébként nekem jó az Albertirsai út, jó messze van nekem.