Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így ebben a nézetben BMW-s, de lekapcsolva nekem tetszik.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez nem tettszik. Olyan giccses meg olcsó hatású. Meg olyan BMW-s.
Köszike, én megkaptam és megnéztem. Azt hittem vállalhatatlan lesz, de annyira nem gáz. Köszi mégegyszer!
Ááá meg nem....
Nem lenne rossz Tényleg prop tech-el tudtál beszélni?
Hát ja :( majd szólj ha eladod a vasat, bár lehet addig veszek egyet.
Sziasztok. Most küldtem át az aljas képeket!
Nyugi zsolti!ne 51es minosegure gondolj
Gyöngyösön a genyakuton még + dumáljuk merre is ,szernetem
Lehet országosan szarok az utak,nem csak felénk?
Igen azon én is kiakadtam mikor mondta oszi h mennyi egy olyan!ha eladom a vasat akkor megalkudhatsz rá
Én a lámpabura plexijére gondoltam. :)

Jah, sokat számit, de nekem csak az f.fabbri tetszik, arra meg kell gyűjtenem :/
Nem gondoltam h ennyit számít!tetovalten sztem már a szel se erne
Plexinek örültem mikor vissza ültem az enyemre
Tavaszig megcsinálom szerintem, ha tudok majd olcsón projektorokat szerezni. Plexi sem olcso sajna.
Igen az elég pofas
Nekem is ott volt, de véletlen eltörtem az izzó részt, ugy kukába dobtam. Jo a hagyományos is. Majd dupla projektoros víztiszta lámpaet lenni jo csinalni egyszer.
Jah a trafot igen mert az az oldalidom belsejébe van beragasztva!
Budapest hatvan 30 perc volt multkor gyöngyös innen meg asszem 20 km talán!de ha hamarabb odaerunk akkor lovunk a benzinkuton egy kis melegito kavet-teát!passz hogy a lámpa faragas volt e nálam...
Trafonak kell helyet keresni. S-én mondjuk könnyű felrakni. Nem büntetik nagyon?
Azt kérdeztem én is Oszitól, de eléggé borsos áruk van a jó minőségű xenon pakknak, meg azt hiszem azt mondta, hogy faragni kell hozzá. Azt meg nem akarok, annyit nekem nem ér.
Na attól nem félek, vszínű gyorsan ott leszünk.
Nálam xenon-t rakott be az előző tulaj!azzal elvagyok!bár nincs osszehasonlitasi alapom a gyarival meg más motoreval nagyon bár az mz lampajatol jobb
Ne aggódj a 3 t gyors le tudjuk majd:)
Mégha szembe jönnek akkor is :/