Bélapátfalva az szép, tó meg szikla, lehet pózerkedni a vasakkal :) az lesz a látványosság, Egerben meg tudunk kajcsikázni :) meg Egerben naaggyon sok jó buxa van de persze ez csak az egyedülállókat érinti... ugyebár:D
Ám legyen.Csak valami szép látnivalót is csempésszetek bele,mondjuk kilátókat vagy mi tudom én. Én nem vagyok jártas arra felétek uh nekem újdonság lesz.A 24-est vágom meg a Felsőtárkánynak vezető utat.az szép.Egyébként kajálni is akarunk majd?Vagy hogy lesz ez a túra?
Azért lőttem be ezt az új útvonalat, mert tegnap sörözés közben tanakodtunk a cimbivel (aki jön velünk motorozni, meg inni is ) hogy merre jobbak az utak... és erre jobbak :) de mehetünk amúgy Lillafürednek is, arra se rossz, csak ott ugyanazon az úton kellene visszajönni amin oda jutunk, hacsak nem 300 km-t tervezünk menni :)
Hát ilyen kezdetleges szinten tudok, voltak már próbálkozásaim, majd összedobunk valamit.
De mindenki hozzon telefont, kamerát, meg fényképezőt, aztán majd csinálunk egy nagy .rar-t amiben benne lesz minden, és le lehet tölteni mindenkinek.
Ez jó hír. Vidit vágni is meg szerkezteni is tudsz?mer' akkor amit Janó írt az jó ötlet.Most csinálni jó sok képanyagot aztán összerakni egy jó emlék vidit.
Ez most vmi új útvonal?Azt hittem Lillafüred lesz a végállomás.De végülis nekem mindegy.Sajna én sem tudok maradni nekem is észnél kell lennem Vasárnap.Pedig beneveznék veletek egy kis Gyöngyösi mulatságra. De majd remélem lesz még ilyen és akkor úgy alakítom.
De mindenki hozzon telefont, kamerát, meg fényképezőt, aztán majd csinálunk egy nagy .rar-t amiben benne lesz minden, és le lehet tölteni mindenkinek.