Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 re gyöngyös!majd megdumaljuk hol csatlakozz be de sztem a 3-as és az m0 találkozásánál gödöllőnél
Nekem ok a 9 hol talalkozunk?
Mi Józskával sztem Pestről megyünk ami kb 1 óra gyöngyösre.És azért a reggeli órák már hidegek.
Sztem egy 9-re elég lenne odaérni és egy fél 10 10 órai indulást becélózni. 4 órát ír a google a túrára akkor kaja meg minden legyen mondjuk 6 órás a túra az akkor 4-re véget is érne a móka és még onnan haza + még egy óra nekünk de ugye van akinek még több így ha 4 órára végzünk akkor még majdnem mindenki haza ér világosba és kipihenheti a fáradalmakat.

Én ezt javaslom.....
Te jotok turara
Az en tlr nem szeret varos gazdija sem,
chuwakka19@gmail.com
Nem kell elvenni!
Csak el kell kérni! Oda adom!
Én mé majd jol elveszem tőled :P
Nem ti adtátok! Én vittem!
És majd ha megint talizunk megint viszem!
Sziasztok, az a helyzet, hogy jövő szezon elején szeretném a jelenlegi gépet egy TLR -re cserélni. Igazándiból nekem a motor csak hobby -játék, szóval nem munka-munkába járó eszköz. Amire nekem kell az hétvégente túrázgatás, éjszakai városi lámpától lámpáig huligánkodás . Pályázás egyáltalán nem érdekel.

Hogy miért pont TLR? mert évek óta oda vagyok a formáért, mert a motorban a suzukik jönnek be, imádom a V2 hangját. Többször hallottam negatív tapasztalatokat a típusról, hogy az átlagnál szervízigényesebb, stb. Ennek mennyi a valóságalapja?

Azt szeretném még tőletek kérdezni, hogy mennyire bírja ez a motor a városi közlekedést, itt az esetleges túlzott melegedésre gondolok ami a supersport gépeknél visszatérő probléma szokott lenni?

Megköszönöm előre is válaszotok.
Reggel 8 órai találkozó gyöngyösön renben vagy z korai ?
Aki baj felöl jön mehetünk 1ütt
Fépet= gépet
Aljas fotók lettek. Többet fépet neked nem adunk :P
csaplar.zsolt@upcmail.hu
david.laczhazi@gmail.com

Köszi
Sziasztok srácok!
Akit esetleg érdekel az összes privát szentesi fotó az irja meg az email címét és holnap átküldöm!
majd veszek rohambilit :D
Hagyd otthon a plexit...
Hallod az is unalmas nekem...
A legutóbb Debrecennél felmentem, aztán már Füzesabonynál jöttem is le, mert tényleg már majdnem az életemet is eluntam.
Pedig aztán mentem xxx-el...
Egyszer elég volt. 230-nál nem buli egy piros pont után menni
én azon fosok, hogy elég legyen a túrára a gumi :D
Ha elég gyorsan mész akkor azért csak nem alszol el
Legalább ti már előmelegítitek a gumikat
Ott elalszok a motoron bammeg...
Van lámpánk nem? Amit tudsz követni...
Helyes!
Szerintem csak unatkozol...