Úgy alakult, hogy ma biztos bent ülök 6-7ig a melóhelyen, ha neked megfelel, utána át tudok ugrani a kesztyűért.Csörögj rám, ha van időd, és visszahívlak, megbeszéljük, hogy neked mikor lenne jó.
Szerencse, hogy te csak a csúszással megúsztad, és nem lett semmi komolyabb bajod.
Öröm az ürömben, hogy pont szezonvége van, tavaszig lesz időd rendbetenni a gépet. Ha gondolod, megadom a fényező/műanyagos, matricás, stb elérhetőségeit, akikkel én intéztem tavaly a motor rendbetételét. Persze, ha bármi másban esetleg segíteni tudok, szólj.
Jelenlegi állás szerint jövőre szeptember 12-ére tervezzük. Még nem tudom hogy hogyan, de szeretném a ceremóniába bevonni a TL-es csapatot. Az biztos hogy Szalkszentmártonban lesz a polgári is, a templomi is, meg maga a lagzi. Valami olyasmira gondoltam, hogy a templomi után ti fogadnátok bennünket egy tiltással, esetleg egy kis gumifüsttel. De majd úgyis szólok időben ha aktuális, és megírt forgatókönyv lesz.
Bakker! A fő hogy neked nem lett bajod! Bár szegény paripa kapott rendesen. Az olx-en találsz kereket hozzá, meg van bontásban lévő tlr, úgyhogy szerintem meg lehet azt oldani. Sajnos ahogy látom az idomok is kaptak rendesen.
Borcsa bazdmeg mákod volt,kuka lett sok minden amint látom,tudjátok ezt mindenki átèli vagy nem fogja èrezni,rakd össze aztán guru tovább!zèles utat.jó tudni rendben rendben vagy .
Sziasztok!
Sajnos nem tudok menni a szezonzáró motorozásra,mert szombaton lezártam.Semmi bajom nem lett.Egy fasza balos íves kanyarban kisodródtam a szélére,ott pedig tiszta kavics volt minden.Kimászott a gép alólam és nekicsapódott a szalagkorlátnak .A hátsó kerekét kapta el úgy,hogy szétrepedt a felni.A becsapódás után megperdült a moci és 3m után beszorult a szalagkorlát alá.Meg kellet bontani a korlátot,hogy kiszedjük a gépet.Én 15m csúsztam a seggemen,de alig látszik a ruhán.
Én is szívesen részt veszek a rendezvényen a jó hangulathoz hangerővel kevésbé, személyes varázsommal annál inkább hozzá tudok járulni... Bár addig ki tudja, nem-e 2 hengeren érkezem
Öröm az ürömben, hogy pont szezonvége van, tavaszig lesz időd rendbetenni a gépet. Ha gondolod, megadom a fényező/műanyagos, matricás, stb elérhetőségeit, akikkel én intéztem tavaly a motor rendbetételét. Persze, ha bármi másban esetleg segíteni tudok, szólj.
Örülök, hogy neked nem lett semmi bajod!
A motorért kár mert szép volt, de ez van.
Majd meg lesz csinálva és újra szép lesz.
Sajnos nem tudok menni a szezonzáró motorozásra,mert szombaton lezártam.Semmi bajom nem lett.Egy fasza balos íves kanyarban kisodródtam a szélére,ott pedig tiszta kavics volt minden.Kimászott a gép alólam és nekicsapódott a szalagkorlátnak .A hátsó kerekét kapta el úgy,hogy szétrepedt a felni.A becsapódás után megperdült a moci és 3m után beszorult a szalagkorlát alá.Meg kellet bontani a korlátot,hogy kiszedjük a gépet.Én 15m csúsztam a seggemen,de alig látszik a ruhán.