Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszibá maga is megkapta?

Lehet az elején szűkös de szépen ráigazodik majd a kézre.
Nah király!
Továbbra is csúszik, ugyhogy feladom :/
Fasza a kesztyű, Köszi :)
TL-el rolleroztam :P nem röhögtek ki :)
jah csak ne 2 mázsás legyen
Pedig jo buli benzinkutig rollerozni. Én már próbáltam :)
A találkozóból adódó index probléma is megoldódni látszik! (Bár a jobb hátsó amúgy sem működött )

Nem mintha sűrűn használnám őket
Ez így van, de csak azért mert tudja hogy szűkös időkben sem hagyhat ott sehol!
Nekem előbb horpadna be a tank a puszta közepén, minthogy levegővel menjen
Óóó köszönöm. Akkor sztem lehet számítani a megjelenésemre!
Ha bent ragadna az vicces lenne.
Bár mint legutóbb tapasztaltuk a Lukáé még a levegővel is elmegy!
Kérem Uraim!

Sixtrig barátunkat bíztam meg azzal a nemes feladattal, hogy szervezzen nekünk egy 1 napos szezon záró TL-s (Oszi Te is jöhetsz ) motorozást a mátrába vagy a cserhátba.

Az időpont okt. 18.-a lenne így első körben mert többőtökkel beszéltem és ez tűnt egy elérhető dátumnak, meg az időkép se mutat kecsegtetőbbet a későbbiekben (persze ez nyilván változhat).

Szóval Dávid majd ha elkészül az útvonallal, akkor azt bedobja és utána megbeszéljük a többit.
Köszönöm,már ìrtam is levelet Zoltánnak
Szia Zsolt! Írd be a keresés "ebben a topikban"-ba,hogy Zoltán. A 3. vagy 4. hsz. az enyém és ott leírtam Urbán Zoltán elérhetőségét, június közepetáján. Annak idején szóltam neki,hogy keresni fogod a TL topikról. Ő büszke 1 hengeres. Savage-os.
Majd megnézem, rugó kell bele, csak nem vágom, hogy kell szétszedni .
bíztos nem lehet megcsinálni az eredetit valahogy?
Köszi, zárhatoság nekem sem szempont, csak ne ne zörögjön, mert idegesítő.
Tanksapka képek
Ezt majdnem elfelejtettem, ha esetleg a fejidom/tükörtartó is elhajlott volna, és nagyon csálén áll minden, akkor innen tudsz utángyártottat rendelni, nekem is innen van:
http://www.oasismotorcyclecent...

Nekem anno a bontóba 20-at mondtak a használtra, ami vagy hajlott, vagy nem, bár most a szar forint miatt ez egy pár ezressel drágább, viszont biztos nem hajlott.
Én vettem tavasszal mert a gyári eléggé nehezen nyílott, és tartottam tőle, hogy egyszer beragad.
Nagy tapasztalat nincs, mert kb ~1000km-t mentem idén, de még nem volt vele semmi bajom, könnyen nyílik, nincs benzinszaga a motornak, tehát zár is rendesen, ha púposra tankoltam, akkor se eresztett. Nekem a zárhatóság nem volt szempont, mert őrzött helyen elzárva tárolom, nagyon otthagyni se szoktam sehol.
Valahol van pár képem is róla, majd mindjárt megkeresem....

Már nem emlékszem, hogy pontosan melyik eladótól vettem E-bay-en, de ez pont ugyanolyan mint az enyém:
http://www.ebay.com/itm/Gas-Ca...
Az a köcsög nekem is szívja :(
Az a kèt nagy köcsög. A Tank alatt az szìvja nekm le. Benzint
Az lenne ám a csöcs