Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor Zsolti meg is kaptad a választ
Én a Lilafüredes 200 km útra szavazok
Ha megyek, akkor én pénteken gyöngyösön szeretnék lenni. Elvileg Oszival megyünk. Nekem egy nap 800km lenne ha reggel indulnék. Nem mondom toltam le 1800-at, de kocsival pályán 11ora alatt :D
jah lehet hogy nem itt jano-ra gondoltam hogy ő lehet lemegy előtte de majd megmondják.
Ha nem akkor veled találkozhatunk itt a benzinkúton:
47.591650, 19.328858

Nekünk ez kb 15 perc szóval 8:20-ra 8:25-re itt vunk
Megdöntöttük már mej ura esett a választásunk,medt Z egri utvon jol ene nkunk 100000 ève nem jártam erra
Ez új !van pènteken lemegy?
Te lemész már Pénteken?
Akkor aki Pestről jönne! Józsi, Jézus...
Itt lenne a találka reggel 8 kor
Albertirsai út 1
Budapest
1101
Ahoj,

Te maradsz iszogatni, vagy napvégén mész haza?
Finoman fogalmazva :D
Na jah, a dolog nem úgy működik, hogy csak felteszünk egy turbot
Szi!
Itt az újabb vidi a turbós tlr- projektről,
hajtókarcsapágy megadta magát.turbo
Van pár betegsége, amit viszonylag olcsón orvosolható. Ami gond lehet ha olyantól veszel aki nem ért hozzá, és belepiszkált. Amúgy a motorblokkja nagyon bírja a strapát, persze extrém használattal kinyírható előbb utóbb.
Jaja
csocsi! Nekem jónak tűnik amit írtál, de az biztos h húzós lesz az a nap. Reggel hideg, este hideg. Jó lesz az. Akkor majd dumálunk, hogy mikor meg hol, meg hogyan merre?
dallosj@gmail.com

Köszike előre is!
borcsesz@freemail.hu
És mikor jössz?
Szabin vagy?
Remèltem is josz .kivancsi vagyok a joshimura rendszer hangjara ha elottem mesz
Szia,
Én szoktam a TL-eket szerelgetni.
1általán nem mondanám, h szervízigényesebb egy TLR mint bármelyik másik motor. Van némi gyerek betegsége, mert ugye nem mai darabok, de azokon felül csak a szokásos.
Gyerekbetegség a TLR-nél: benzinpumpa nem tud eleget nyomni, önindító relé csatlakozót kell cserélni, nyikorog a hátsó csillapítása.
Ennyi. Azért ha majd mész nézelődni, én a helyedbe vinnék olyat magammal akinek van/volt ilyenje...
Mostanában a palacsintát is szeretem ám...
Sajna nem!
Nagy meloba fogtunk! Azt kell megcsinálni!
De ha valamelyikőtök erre jár szívesen látjuk!
Én is csatlakozok szerintem hozzátok akkor Pesten valahol, csak még valahogy el kell cserélnem a hétvégi melómat, mert pont akkora írtak be
Szerintem a szervízigényesebb az hülyeség, ha időben megkap mindent, akkor nincs vele gond. Városi közlekedésre én biztos nem használnám, mert eléggé hasalós, nekem (192cm) elég hamar megfájdul a csuklóm, meg azért súlya is van rendesen a gépnek. Túlmelegedni nem fog még ha araszolsz akkor sem, a ventilátorok teszik a dolgukat, de azért ne felejtsd el, hogy a hátsó henger szinte a lábad között van, és főzi a tojásokat ha akarod ha nem.
Én városi bohóckodásra biztos nem TLR-t vennék, hanem egy fasza szupermotot, de izlések és pofonok.
janosszocs@gmail.com
Köszi