Ha megyek, akkor én pénteken gyöngyösön szeretnék lenni. Elvileg Oszival megyünk. Nekem egy nap 800km lenne ha reggel indulnék. Nem mondom toltam le 1800-at, de kocsival pályán 11ora alatt :D
jah lehet hogy nem itt jano-ra gondoltam hogy ő lehet lemegy előtte de majd megmondják.
Ha nem akkor veled találkozhatunk itt a benzinkúton:
47.591650, 19.328858
Nekünk ez kb 15 perc szóval 8:20-ra 8:25-re itt vunk
Van pár betegsége, amit viszonylag olcsón orvosolható. Ami gond lehet ha olyantól veszel aki nem ért hozzá, és belepiszkált. Amúgy a motorblokkja nagyon bírja a strapát, persze extrém használattal kinyírható előbb utóbb.
csocsi! Nekem jónak tűnik amit írtál, de az biztos h húzós lesz az a nap. Reggel hideg, este hideg. Jó lesz az. Akkor majd dumálunk, hogy mikor meg hol, meg hogyan merre?
Szia,
Én szoktam a TL-eket szerelgetni.
1általán nem mondanám, h szervízigényesebb egy TLR mint bármelyik másik motor. Van némi gyerek betegsége, mert ugye nem mai darabok, de azokon felül csak a szokásos.
Gyerekbetegség a TLR-nél: benzinpumpa nem tud eleget nyomni, önindító relé csatlakozót kell cserélni, nyikorog a hátsó csillapítása.
Ennyi. Azért ha majd mész nézelődni, én a helyedbe vinnék olyat magammal akinek van/volt ilyenje...
Szerintem a szervízigényesebb az hülyeség, ha időben megkap mindent, akkor nincs vele gond. Városi közlekedésre én biztos nem használnám, mert eléggé hasalós, nekem (192cm) elég hamar megfájdul a csuklóm, meg azért súlya is van rendesen a gépnek. Túlmelegedni nem fog még ha araszolsz akkor sem, a ventilátorok teszik a dolgukat, de azért ne felejtsd el, hogy a hátsó henger szinte a lábad között van, és főzi a tojásokat ha akarod ha nem.
Én városi bohóckodásra biztos nem TLR-t vennék, hanem egy fasza szupermotot, de izlések és pofonok.
Ha nem akkor veled találkozhatunk itt a benzinkúton:
47.591650, 19.328858
Nekünk ez kb 15 perc szóval 8:20-ra 8:25-re itt vunk
Itt lenne a találka reggel 8 kor
Albertirsai út 1
Budapest
1101
Te maradsz iszogatni, vagy napvégén mész haza?
Na jah, a dolog nem úgy működik, hogy csak felteszünk egy turbot
Itt az újabb vidi a turbós tlr- projektről,
hajtókarcsapágy megadta magát.turbo
Köszike előre is!
Én szoktam a TL-eket szerelgetni.
1általán nem mondanám, h szervízigényesebb egy TLR mint bármelyik másik motor. Van némi gyerek betegsége, mert ugye nem mai darabok, de azokon felül csak a szokásos.
Gyerekbetegség a TLR-nél: benzinpumpa nem tud eleget nyomni, önindító relé csatlakozót kell cserélni, nyikorog a hátsó csillapítása.
Ennyi. Azért ha majd mész nézelődni, én a helyedbe vinnék olyat magammal akinek van/volt ilyenje...
Nagy meloba fogtunk! Azt kell megcsinálni!
De ha valamelyikőtök erre jár szívesen látjuk!
Én városi bohóckodásra biztos nem TLR-t vennék, hanem egy fasza szupermotot, de izlések és pofonok.
Köszi