Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém pont jo, remélem.nem nyulik ki nagyon, mert most tetszik.
Őszi= Oszi
Azokon mit is kell nézni? Lehet őszi ez rád vár egyszer...
Oszi! Akkor ha tudok menni előtte egy éjszaka+ sörözés?
Közben megtaláltam az indexes témát.
Na pont ezaz, h semmi kúpos tengelyes téma nincs a kuplungnál...
Viszont amit bekarikáztam elvileg az emel szét...
lehet.

Az a baj hogy a rajzon nem látszik hogy melyik a kúpos tengely.
akkor okés!

Sokat fog tágulni ha kell neki!

Nekem is először alig ment bele a kezem aztán párszor beleizzadtok és jó lesz.
A belselyében lévő kevlár cérna nagyon nagyon nedszívó de ugyanakkor olyan erős hogy nem tudod ollóval elvágni sem.
Aham, neki is jó.
Azt mondta az 1ik protektor a mutató ujjánál nyomja. Mondom majd levágjuk az ujját aztán akkor nem fogja...
Arra a kettő cuccra gondolsz Luká?
Látok benne valami reálisat amit mondasz...
jaaaa inkább a szöveget másoltam be.

Haverodnak is okés?

Akkor csak Borcsa nem kapta még meg de holnap sztem ő is.
Na, hol a link?
Nagyon...imádom a Japóktól átvett marhaságokat...
Nekem is jól hangzik Zsolti. Akkor este lehet sörözni!
Igen Luká, meghozta a postás ma.
Kicsit az, de sztem is majd ráigazodik.
Hihetetlen, h mennyire eredetinek látszik.
Valami gyanús ott.
A nyomólap okés?
Jano maradok en is 1 ejszakat valki meg cstlakozik?
okés 5S-t szeretjük
Egy naposba nekem lehet nem fér bele, mert ugye csak fél nap az odajutás, és hamar sötétedik :( Bár még képlékeny, attól még ha van szállás lehet én estére felzúzok. Még kitalálom.

Más. Nincs meg a rajz, szerintem az 5S áldozata lett a melóhelyen, de ígérem ha lesz időm lerajzolom.
igen reggel valahol aztán mocikázás kávézgatás kajálás motorozás finom őrültködés és go haza !
Az utat Dávid úgy intézi hogy legyen hol kajálni.
Valahol 1 jót ebédeljünk,és legyen 2 napos vagy csak a szombaton reggel tali valahol és estére mindenki haza?
Úgy emlékszem rendben van a konyomó oldal, de majd ránézek.
hát igen nekem már így is elég necces volt a tied.
A durva állítón állítottál?Mert ha minden okés akkor tuti az van elbaszarintva valamerre.
Az első fogaskerék alatt van egy csapágy a végén egy anya és benne egy csavarhúzóval állítható csavar.

Na az ha nagyon be van csavarva akkor csinálhatsz te a lamella oldalt akármit akkor is csúszni fog.

Annak a cucnak nem szabad lazának sede túl feszesnek sem lenni vagyis ha behúzod a kuplungot és kiengeded akkor könnyen kell járnia. És ha szabad kézzel megmozgatod a végét akkor kicsit kell mozognia fel-le de mint mondtam olyan normálisan nem szabad lötyögnie sem olyannak lennie hogy megse mozdul mikor megmozgatod.

Remélem tudtam segíteni tuti ez a baj ha amott minden okés és így lehet már az alátét se kell ha ez az oldal rendben van.
Köszi, de sejtelmem sincs most melyik alkatrészre gondol hirtelen :(

Kettőben 7000-nél odabaszom, felúgrik 9-re :D Most anyni alátétet nem akarok odapakolni, mert az már nonszensz, hogy a kezem leszakad attól a szartól.
Linkelek neked mindjárt valamit hátha ezzel van a gondod:

Igen csúszókuplungos, ennek ellenére képes blokkolni motorféknél a hátsó kereket.
A csúszókuplungot sokan félre szokták értelmezni. Még újságokban is megjelenik téves, rossz technikai elemzés.
A lényege csupán annyi, hogy nyomaték hatására egy kúpos tengelyen még jobban képes összezárni a kuplung !
Az enyémen tavaly pont ez az alkatrész ment tönkre, azaz ez a kúp kopott el aminek az lett az eredménye, hogy 130körül
elpörgött a motor 3dik fokozattól felfelé. Ki lett cserélve és már fog rendesen.
Szóval nem az a lényeg hogy csúszik... pont fordítva... ha húzod, akkor fog, ha nem húzod, csúszik...