Azon agyaltam, hogy igazából ráér már az alkatrész akkor is ha jössz. Már ha jössz. Visszaraktam az alátéteket, elhajtom a vasat amig van kis jóidő. Utána meg ráér a szerelés tavaszig :D
Igazából csak 1x volt fenn, de konzolt kell csinálnom hozzá. Lenyomja az indexem. Amugy ez az Oxford minőségi darab, és jo. Ára újonnan karcos sajnos. Hát mentem felpakolva 220-at is, teljesen jo, csak elhagytam az esőkabátot róla :D:D:D
Szia!
1kg élő súlyú hal-hoz
1.2L víz
12-15dkg vöröshagyma leturmixolva
1pupos evőkanál őrölt pirospaprika(amikor felfort a cucc akkor teszed rá)
2db paradicsom(hagymával együtt leturmixolva)
1pirosarany
Beleteszed a bográcsba a halfejeket a hagymát a vizet és felforralod.Felforrás után még rotyogtatod 20percet,majd beleteszed a halszeleteket és 30 percet főzöd nagy lángon
Vizet nem szabad utána tölteni
A megpucolt halat beírdalod,utána patkókra vágod(ponty,amúr,harcsa)és fűszerezed só,bors
Jó étvágyat!
Hello TLjano, megnéztem a képgalérádat, nagyon szép a TL-ed:) , Neked hogy vált be cordura oldaltáska? Könnyű volt rögzíteni? Hogy viselkedik nagyobb sebesség mellett?
a hozzászólás alatt lévő résznél beaszúrtam képet , de valamiért nem ment fel....De a saját profilomba feltöltöttem a képgalériába pár kép...:) remélem az már látható..
Igazából csak 1x volt fenn, de konzolt kell csinálnom hozzá. Lenyomja az indexem. Amugy ez az Oxford minőségi darab, és jo. Ára újonnan karcos sajnos. Hát mentem felpakolva 220-at is, teljesen jo, csak elhagytam az esőkabátot róla :D:D:D
Tudnátok segíteni? TL 1000 elejt keresünk.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
1kg élő súlyú hal-hoz
1.2L víz
12-15dkg vöröshagyma leturmixolva
1pupos evőkanál őrölt pirospaprika(amikor felfort a cucc akkor teszed rá)
2db paradicsom(hagymával együtt leturmixolva)
1pirosarany
Beleteszed a bográcsba a halfejeket a hagymát a vizet és felforralod.Felforrás után még rotyogtatod 20percet,majd beleteszed a halszeleteket és 30 percet főzöd nagy lángon
Vizet nem szabad utána tölteni
A megpucolt halat beírdalod,utána patkókra vágod(ponty,amúr,harcsa)és fűszerezed só,bors
Jó étvágyat!
A vasad rendben van?