Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg nem próbáltam biztos nem. Majd osziét kikormolom, ha kész lett.
Azon agyaltam, hogy igazából ráér már az alkatrész akkor is ha jössz. Már ha jössz. Visszaraktam az alátéteket, elhajtom a vasat amig van kis jóidő. Utána meg ráér a szerelés tavaszig :D
Sztem a Cápa szédülne egy TL-en...
Vágyódsz? Kur... va telefon mindig kijavít
Helló! Titokban te is a Tl-ek közé vágyódik?
A csomag Londonban végre, pár nap és nálam
Köszi!

Igazából csak 1x volt fenn, de konzolt kell csinálnom hozzá. Lenyomja az indexem. Amugy ez az Oxford minőségi darab, és jo. Ára újonnan karcos sajnos. Hát mentem felpakolva 220-at is, teljesen jo, csak elhagytam az esőkabátot róla :D:D:D
Köszönöm, akkor már nem aktuális.
Négydugattyus hibátlan fékem van. hirdettem telót ebayen, de az elkelt már.
Bazz ha ezért ennyit kérnek akkor én az enyémért mennyit kérjek
Nem találtam meg az ismerősöd TL telóját az ebayen. Van valami link esetleg?

Tudnátok segíteni? TL 1000 elejt keresünk.
Üdv itt!
Bazz, elsőnek azt hittem, a tiéd eladó...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia!
1kg élő súlyú hal-hoz
1.2L víz
12-15dkg vöröshagyma leturmixolva
1pupos evőkanál őrölt pirospaprika(amikor felfort a cucc akkor teszed rá)
2db paradicsom(hagymával együtt leturmixolva)
1pirosarany
Beleteszed a bográcsba a halfejeket a hagymát a vizet és felforralod.Felforrás után még rotyogtatod 20percet,majd beleteszed a halszeleteket és 30 percet főzöd nagy lángon
Vizet nem szabad utána tölteni
A megpucolt halat beírdalod,utána patkókra vágod(ponty,amúr,harcsa)és fűszerezed só,bors
Jó étvágyat!
Borcsa nagy baj van,a halászlè recept-et szeretnè m elkèrni mert hètvègèn halászlèt kèszìtek,a Te recepted alapján,.
A vasad rendben van?
Nem láttuk egymást,aznap nem motoroztam :(
Luká mondta, hogy neked is szép piros van :)....Nem mi láttuk egymást Szentendrén, azon a nap mikor Luká dobata a fórumra, hogy találkozott velem?
csini gép! nekem is ilyen piros
Aha, szép vas, csak egy jó kis hasidom kellene rá
Hello TLjano, megnéztem a képgalérádat, nagyon szép a TL-ed:) , Neked hogy vált be cordura oldaltáska? Könnyű volt rögzíteni? Hogy viselkedik nagyobb sebesség mellett?
a hozzászólás alatt lévő résznél beaszúrtam képet , de valamiért nem ment fel....De a saját profilomba feltöltöttem a képgalériába pár kép...:) remélem az már látható..
Nem igazán látok fényképeket
Ime...a helyet gondolom mindenki felismeri