Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szava!
Majd dobhatnál pár fotot a motorról :)
Akkor fogalmazzuk ujra...szia mindenkinek
Helló!
R-eknek már nem is köszönsz?

Hello Minden TL-snek...!
Aztán lehet rögtönzött TL tali
ok Máskor gyere! még esetleg kajára is Oszinak már felvan ajánla a lángos
Jah spontán jött nem volt eltervezve csak volt fölös 1 órám aztán úgy alakult hogy arra mentem. Majd máskor
Ezt a vidit már láttam. Aljas egy gép :)
Vettem észre. Rosszul is lettem utána. Mindegy Oszival megszakértettük, azota nekem is szélesebb a mosoly :) tanulság, hogy utcára nem jo a túlzottan kemény beállítás...
Na itt vagyok én is! Kicsit elvagyok még havazva melóval, a fönököm is ellát rendesen meg csinálom a műhelyemet is hogy télre kész legyen.Akinek kellenek a képek a talirol az adjon e-mail-t és holnap küldöm. Lukának már igértem a többieknek is megy ha kell. Szólhattál volna hogy itt vagy Dobogókön, itt vagyok töle egy köpésre. Mehettem volna vagy jöhettél volna egy üccsire
Felvettem telóval a hangját de eltorzítja.

De ilyen kb...
http://youtu.be/TX4s2RJKAis
Jah ma találkoztam új TLs kolegával dobogókőn.
Majd csatlakozik a fórumhoz.

Illetve ma nem csak a dobokat de a hátulját is sikerült letesztelni és ezekkel a beállításokkal nekem tökéletes.

Baszott jól kanyarodik nya
az írás az sztem csak majd tavasszal
Most csak az a mérés lesz hogy egy sport dob mennyit ront a gyári beállításokkal a motor teljesítményén,
Mindenképp számolj be az írás eredményéről. Leget picit a bos-hoz is irni kellene.
Hozzá kell íratni majd....kevesel egy kicsit!
bár durrogni már nem durran nagyokat!
reméljük majd meglátjuk...
Ezzel az ECU beállítással lesz mérve a gyári dob meg ez is.
Utána marad fent és sztem a gyári ECU proptech-nél hozzá íratom amennyire lehet
Zsir :) Teljesítménynövekedés várható?
Majd feldobom a méreteket!egyenlőre így állunk!megcsinalom q bilincseket a matricát leveszem és kész!
Jah és a lényeg h nagyon jól szól!
Most látom hogy te vetted meg Hörnyéki Attila motorját.
Ez volt az első TL amivel mentem .
Viszont ehhez a projektoros lámpához nagy valószínűséggel csak okosított műszaki való, kell mindenképpen szerezned valakit, aki így átengedi.
Dobj fel fotót. Hányas a belseje?
Na skacók holnap már fent lesz a tervezett dob jupííí
Mi a gond a lámpáddal? Nálam se varialtak szerencsére.
Nálam megnézték a fékeket meg felrták a kötelező dolgokat és végeztem is
Hidd el, hogy több módon is próbáltam már és visszadobták a műszaki vizsga alatt.De ha van valami ötleted szívesen fogadom.