Én úgy gondolom, hogy a Mátrában meg a Bükkben nem köridőket akarunk dönteni, hanem a tájban gyönyörködni, meg egy jót gurulni. Szerintem 7-8 motorral, ha be is akarjuk egymást várni akkor nem tudunk majd annyira veretni. Kb 18-kor sötétedik, ergo ha 10-kor indulunk Gyöngyösről, akkor lesz 8 óránk, hogy bemotorozzuk az utat, kajáljunk fotózkodjunk stb... Gyöngyösig csapatás, Gyöngyösről haza szintén csapatás, de szerintem a hegyekben nem megyünk majd nagy tempókat. A hidegre meg basszunk, ez a szezonzáró és egyben az első ilyen közös gurulás. Ezt szerintem kár lenne kihagyni.
Addig míg odaerunk biztos nem!tudod h hogy megyek meg városon belül is de ott a falevelek meg az esetleges nyalkas út miatt jobban kell figyelni!de ott Dávid lesz a tempó diktator
Korán sotetedik már meg az út is hosszú lesz túra tempoban plusz megállás meg kaja meg csuszasok szóval időben el kell kezdeni!amúgy nem úgy van h ti már pénteken elmentek?
mit szóltok? A 21-esen hazafele lehetne veretni, és aki megy hazafele, annak már nem kell visszajönni Gyöngyösre :)