Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://goo.gl/maps/F41i7

mit szóltok? A 21-esen hazafele lehetne veretni, és aki megy hazafele, annak már nem kell visszajönni Gyöngyösre :)
Átgondolom a dolgot és irok később.
Gyóvan :) csak akkor úgy készülök
Passz, lehet visszaindulunk, mert vasárnap időben akarok hazaérni, igy talán jobb lenne Oszinál aludni.
Akkor szombaton ki az aki ott alszik? Oszi, Janó?
Be sem tenném a motorba, mert a cigók kilopnák :P
huhuhuhúúúúúúúúúúúúúú
Most mar emléxem, Te jöttök Borcsàval ,szombat ,M5 rol mental M 0 ra tali an veletek az ELSO BENZAKUTON WHEN WE WILL TALK ABOUT IT ON FRIDAY a so.
Jön még egy jó cimborám:)
A többiek az asszem csak Dávid lesz!
Az jo lenne. Egész nyaras anyagból, meg képekből lehetne egy kis "emlék" videot összevágni...
Jani! Azért mjad a GoPro-t hozd el! Hátha csinálunk egy két vidit is.
Megbeszélem Oszival. Szerintem akkor Gödöllőn csatlakozunk.
Igen, akkor és onnan indulás, tehát szerintem 9-re vagyunk Gyöngyösön. Ott nyilván még bevárjuk a többieket meg kávé pisi aztán GO!
Én úgy gondolom, hogy a Mátrában meg a Bükkben nem köridőket akarunk dönteni, hanem a tájban gyönyörködni, meg egy jót gurulni. Szerintem 7-8 motorral, ha be is akarjuk egymást várni akkor nem tudunk majd annyira veretni. Kb 18-kor sötétedik, ergo ha 10-kor indulunk Gyöngyösről, akkor lesz 8 óránk, hogy bemotorozzuk az utat, kajáljunk fotózkodjunk stb... Gyöngyösig csapatás, Gyöngyösről haza szintén csapatás, de szerintem a hegyekben nem megyünk majd nagy tempókat. A hidegre meg basszunk, ez a szezonzáró és egyben az első ilyen közös gurulás. Ezt szerintem kár lenne kihagyni.
8:20-8:30-kor vagytok Gödöllőn?
Passz, Oszi majd megmondja, én utána megyek. Szerintem működhet a dolog.
Sztem hét előtt egy kicsivel elindultok akkor simán odaertek!akkor veletek is godollonel?
Igy van, tegnap voltam én is szerpentinezni, de árnyékban taknyos volt, meg foltokban ködös, szoval szopni fogunk szerintem.
Addig míg odaerunk biztos nem!tudod h hogy megyek meg városon belül is de ott a falevelek meg az esetleges nyalkas út miatt jobban kell figyelni!de ott Dávid lesz a tempó diktator
Nem, mert meló után megyek oszihoz, felgumizzuk a motort, és szerintem reggel ha világosodik, akkor megyünk.

Nyugtass, mé, hogy nem 110 lesz a turatempo :P
Korán sotetedik már meg az út is hosszú lesz túra tempoban plusz megállás meg kaja meg csuszasok szóval időben el kell kezdeni!amúgy nem úgy van h ti már pénteken elmentek?