Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is nézegettük tatán, mert nem értettem, hogy a Tiéd miért fordul jobban, meg miért stabilabb.
Tavaly cseréltem. Meglehetősen elől van a kerekem.
hogy a lánc új-e?
vagy már végállásban van?
Mármint minek az állapota?
ezt mi is beszéltük Oszival!
A kérdés az hogy milyen állapotban jó?
Kiváncsiságból rámértem a tengelytávomra, amiről beszéltünk. 1410-1415 környékén van most.
Oke!M-es de ez nem teljesen mérvadó!a táblázat a biztos!az én kesztyum csak útmutató!
Egyhengerezünk :):)
Este lemérem én is, és küldöm a rendelést.
Viszont arra nem emlékszem, mekkora volt a te kesztyűd, amit felpróbáltam, L-es?
Ez probléma lehet Lehúzom majd a gyertyapipát az egyik hengerről, akkor talán tartható lesz.
Szeva Borcsa!

Említetted hogy neked is kell kesztyű!

Kérlek írj e-mailt hogy mi a helyzet!Pénteken rendelek!
DB killer miatt még sose szoltak, de ahol 50-70-es tábla van ott nem ajánlatos 100-al többel menni :D:P
Hát akkor télen nekem is meg kell oldanom a DBkillert, meg az E-betűt
Miben tetszett? Miben volt más?
Ma mentem egy Monsterrel. 1000ccm, szárazkuplung ,lég-olajhűtés, komplett Remus rendszer. Hát felállt a hátamon a szőr! Lehet elcsábulok?
Jelentem Skacók még én is élek de a tegnapi napomat asszonynak szenteltem és nem voltam gépközelbe!

Ezer köszönet BORCSÁNAK az egész mókáért igazán jó ember vagy!

Józska ezen a piálós dolgon meg ne aggódj tavaly is ezt mondtad.... :)

Tetovált:
A kuplung sztem ha jó ha be van állatva a durva állítód is amit mondtam lent a lánckeréknél illetve ha fent is a holtjáték.

A kesztyűkről pedig itt vannak a képek és a mérettábla!

Az ár a következő képen alakul.

A képeken látott árak rátok nem vonatkoznak.

A HÉTEN mindenki dobja el ki milyet akar az e-mailomra (chuwakka19@gmail.com)

Kell a szín a típus és a méret.

Annyi hogy a posta az azt hiszem + 1ezres ha utánvéttel kéritek.

Sajnos az árfolyam most nem a legjobb....
Én is ugy tervezném, hogy Ausztriában nagyobbat gurulnánk, mert ott megéri. Egy hátulütője van, hogy annyira nem lehet állatkodni, mint itt szoktunk.
Joaz.
Na gyerekek, egy kicsit én is elpilledtem tegnap, sok energiám nem volt írogatni. A hétvége óriási volt, kicsit sajnálom a videót elnézve, hogy az idő nem volt kegyes hozzánk és nem vehettük /vettük/ ki a részünk a lecsófőző versenyből. A pénteki nappal szerintem rászolgáltunk a vadmotoros becenévre, az eléggé meredek volt. Borcsa ha a szomszédok ismerősök fájdalomdíjat kérnének még azon sem csodálkoznék.
Én viszont megfogadtam, hogy legközelebb nem iszok motorozás előtti napon, vagy csak keveset, mert én így, ilyen állapotban nem szeretem. Még azt is ki merem jelenteni, hogy nem élvezem.

Részemről a Mátrás bulis is játszhat, de ha osztrákiába megyünk, nekem az is jó. De akkor azt már csináljuk úgy, hogy legalább egy 2-300 km-es gurulás is legyen benne. Mondjuk erre szerintem mindkét helyszín jó lehet.

Mégegyszer köszi Borcsa, meg nektek is srácok. Király csapat lesz vagy van ez!
Összeraktam kipróbáltam hát nemtudom. Behúzom a kuplungot 1 cm-re és már kiemel.Engedem vissza és már majdnem visszament a kar kb szintén 1 cm és akkor kezd fogni. Szerintetek?
41-nél ismét
Passz, meg kell próbálni.
Viszont a deknitartó csavarok görbék Hogy miért hogyan nem tudom. Most mehetek venni ilyen csavarokat. Lehet kapni csavarboltba?
A lamellák rendben vannak (mindegyik), kivettem a rugók alól a távtartó alátéteket (2 db volt rugónként) és most jó puha. Nem fog csúszni a kuplung?
Attol lesz puhább :)