Na gyerekek, egy kicsit én is elpilledtem tegnap, sok energiám nem volt írogatni. A hétvége óriási volt, kicsit sajnálom a videót elnézve, hogy az idő nem volt kegyes hozzánk és nem vehettük /vettük/ ki a részünk a lecsófőző versenyből. A pénteki nappal szerintem rászolgáltunk a vadmotoros becenévre, az eléggé meredek volt. Borcsa ha a szomszédok ismerősök fájdalomdíjat kérnének még azon sem csodálkoznék.
Én viszont megfogadtam, hogy legközelebb nem iszok motorozás előtti napon, vagy csak keveset, mert én így, ilyen állapotban nem szeretem. Még azt is ki merem jelenteni, hogy nem élvezem.
Részemről a Mátrás bulis is játszhat, de ha osztrákiába megyünk, nekem az is jó. De akkor azt már csináljuk úgy, hogy legalább egy 2-300 km-es gurulás is legyen benne. Mondjuk erre szerintem mindkét helyszín jó lehet.
Mégegyszer köszi Borcsa, meg nektek is srácok. Király csapat lesz vagy van ez!
Összeraktam kipróbáltam hát nemtudom. Behúzom a kuplungot 1 cm-re és már kiemel.Engedem vissza és már majdnem visszament a kar kb szintén 1 cm és akkor kezd fogni. Szerintetek?
vagy már végállásban van?
A kérdés az hogy milyen állapotban jó?
Viszont arra nem emlékszem, mekkora volt a te kesztyűd, amit felpróbáltam, L-es?
Említetted hogy neked is kell kesztyű!
Kérlek írj e-mailt hogy mi a helyzet!Pénteken rendelek!
Ezer köszönet BORCSÁNAK az egész mókáért igazán jó ember vagy!
Józska ezen a piálós dolgon meg ne aggódj tavaly is ezt mondtad.... :)
Tetovált:
A kuplung sztem ha jó ha be van állatva a durva állítód is amit mondtam lent a lánckeréknél illetve ha fent is a holtjáték.
A kesztyűkről pedig itt vannak a képek és a mérettábla!
Az ár a következő képen alakul.
A képeken látott árak rátok nem vonatkoznak.
A HÉTEN mindenki dobja el ki milyet akar az e-mailomra (chuwakka19@gmail.com)
Kell a szín a típus és a méret.
Annyi hogy a posta az azt hiszem + 1ezres ha utánvéttel kéritek.
Sajnos az árfolyam most nem a legjobb....
Én viszont megfogadtam, hogy legközelebb nem iszok motorozás előtti napon, vagy csak keveset, mert én így, ilyen állapotban nem szeretem. Még azt is ki merem jelenteni, hogy nem élvezem.
Részemről a Mátrás bulis is játszhat, de ha osztrákiába megyünk, nekem az is jó. De akkor azt már csináljuk úgy, hogy legalább egy 2-300 km-es gurulás is legyen benne. Mondjuk erre szerintem mindkét helyszín jó lehet.
Mégegyszer köszi Borcsa, meg nektek is srácok. Király csapat lesz vagy van ez!