SRÁCOK S.O.S Valakinek lenne fekete törött idomja a tl-emhez véletlenül, meg egy össze vissza szakadt bőrruha is jól jönne ha van véletlenül valakinek!
sziasztok!
Lehetőség van egyenpóló vásárlásra.Lealkudtam 2500ft-ra,amely tartalmazza a póló árát és a feliratozást(szentesi lecsófesztivál,motorversenyzők TL1000 )A póló színét ki kellene választani(fehér,fekete,piros,kék,sárga,szürke,zöld,),várom a javaslatokat.Többség dönt.A feliratot a póló színéhez választjuk.Méretekre is szükség van,amit használsz pólót lefekteted , megméred a hosszát és a mellrész szélességét.Csütörtök reggel 8-ig kellene minden adat(ide,teló,facebook)persze csak,ha érdekel benneteket a dolog.
Helló Oszi!Köszönöm még egyszer a munkálatokat tökéletesen üzemel a szerkezet elsőre indul és a lámpa is jobb lett!Csak ne lenne annyi hülye az úton akik mindig veszélyeztetnek minket.
Nekem tavaly tavasszal vették gazdasági TK-ra a motort, akkor 350-et adtak volna a roncsért, és mellé még 399-et fizettek kárrendezésre, szóval akkor 750 körül volt a teljes érték.
3x ültem fel a TL-re rövidgatyában. 3x majdnem elcsusztam. Szoval szigoruan ruhában, mert a baj akkor történik ha nincs ruha. Jobbulást. Ha kell tökéletesen állapotú fékem van eladó.
Hát kuka...eltört ott ahol legvastagabb a váz de mindegy mert totálkár!
Megvárom a biztosítót utána szét dobom majd gondolom. Aztán mondjátok kinek és mi kell!?
Ciao! Ez nem jó hír, reméljük jól vagy. Viszont ha akarsz vele foglalkozni, és a motornak nem lett baja, akkor van egy forgalmis váz az olx.hu-n, a többi meg sallang. Asszem még tank is van ami még húzós lehet, villát meg veszel bontóban, nem olyan eget rengető összeg, Janó cserélte az övébe. Szerintem egy gondolatot megér. Sok szerencsét.
Egyébként én amikor kórházban kötöttem ki, ugyanilyen szitu volt, átugrottam a haverhoz egy cigire, annyi volt a mázlim, hogy a cross csizma rajtam volt, lehet most rövidebb lenne a jobb lábam. A villa meg a kerék közé szorult be a levegőbe. Vigyázni kell az ilyen csak a szomszédba megyek kanyarokkal.
Össze vissza törtem magam, ha nem ugrottam volna le elvitte volna a lábam...természetesen rövidnadrág és póló volt rajtam mert csak el szerettem volna szaladni a Cimborámhoz...Első kerék, kormány, komplett fék, sárvédő, első villa, váz felül szét nyílt, hűtő, lábtartó, fék pedál, kar is, tank behorpadt stb..
Tegnap este összetörtek mint a büdös szart és a motor váza is eltört...azt hiszem ezzel vége a pályafutásnak, érdekelne, hogy tudtok-e olyan helyet ahonnan infot szerezhetek a jelenlegi áráról biztosítói szempontból?!
Hali. nekem is sötét a kmóra bal széle. milyen izzó való bele, tudsz képet róla? nem akarom úgy szétborítani, hogy addig álljon drabokban amíg izzóért futok.
Mivel amikor utoljára vizsgázott a motor még nem nézték a km állást, ezért szerintem bármennyi lehet benne.
Vagy azt mondom, hogy pont most fordult át a számláló.
Akkor hozok lefejtő csövet(h tudjam tankolni a tiédet), mert tuti állandóan a Yoshi dübörgését akarom majd hallani.
Majd csinálsz róla.
Igen, megy még, de még most nincs gyártva. Next héten lesz...
Lehetőség van egyenpóló vásárlásra.Lealkudtam 2500ft-ra,amely tartalmazza a póló árát és a feliratozást(szentesi lecsófesztivál,motorversenyzők TL1000 )A póló színét ki kellene választani(fehér,fekete,piros,kék,sárga,szürke,zöld,),várom a javaslatokat.Többség dönt.A feliratot a póló színéhez választjuk.Méretekre is szükség van,amit használsz pólót lefekteted , megméred a hosszát és a mellrész szélességét.Csütörtök reggel 8-ig kellene minden adat(ide,teló,facebook)persze csak,ha érdekel benneteket a dolog.
Megvárom a biztosítót utána szét dobom majd gondolom. Aztán mondjátok kinek és mi kell!?
http://www.eurotax.hu/various/...
Egyébként én amikor kórházban kötöttem ki, ugyanilyen szitu volt, átugrottam a haverhoz egy cigire, annyi volt a mázlim, hogy a cross csizma rajtam volt, lehet most rövidebb lenne a jobb lábam. A villa meg a kerék közé szorult be a levegőbe. Vigyázni kell az ilyen csak a szomszédba megyek kanyarokkal.
Tegnap este összetörtek mint a büdös szart és a motor váza is eltört...azt hiszem ezzel vége a pályafutásnak, érdekelne, hogy tudtok-e olyan helyet ahonnan infot szerezhetek a jelenlegi áráról biztosítói szempontból?!
Vagy azt mondom, hogy pont most fordult át a számláló.