Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

péntek délután mi megyünk én moci val bejavani beni kocsival,és lehet már az idő nem jó este sátorban aludni nekik minden esetre házban aludnának ha tudnál nekünk intézni kecót amit mi fizetünk ha ott leszünkés így mindenki házban lenne a közelben nos én így látom minden esetre .
A nyaralóban 5 tudnak aludni.Megmérkőztök kié legyen a kecó.
mi hol alszunk?
nekem is jó
mikor vihetem a csöveket vissza ?
Nekem jo.
én megyek .
Sziasztok!Jó-e nektek a szeptember első hétvégélye?Nevezzünk-e a lecsófőző versenyre?(nev.díj 7000ft)Én megfőzöm a kaját,ha úgy
gondoljátok. https://hu-hu.facebook.com/lec...
Ez a buli 2 napos rendezvény.Péntek este szalonnasütés,szombaton főzés.Minél hamarabb jelezzetek, ha érdekel a dolog benneteket mert betelik a nevezés.Sőrsátor és minőségi pálinka kimérő van a helyszinen.
Szeva Zsolti! Sikerült lepapirozni a vasat? Szeptemberben már magyar versenyzőként indulsz?
Szia! Tali időpontját a többiekkel egyeztetni kellene.Gyülekező a szentesi tesco parkolóban lenne,innen gurulnánk a helyszínre kb2km.Öszkonfortos nyaraló 2tusoló+2wc.Hozzá tartozó telken lehet sátorozni.
Szia. Pontosan akkor hogy is lenne a tali időpontja? És hogy lenne a sátrazás?
nekem jó az időpont .
Elég laza volt, most húztam rajta. Kíváncsi leszek. Köszi a tippet.
Főleg, hogy tükörtojást kértem :)
Tavtarto már megvan!szólj ha megkaptad a tagot mert akkor visszaigazolok az ipsenek!
konzolra mit mondtak?
Na azt én is. Botrányos volt...
Mondjuk rántottál jobbat tudok, mint amit siofokon csináltak Beleszórunk mindent a lecsoba, jó lesz az
Én igen csak lecsót nem
Simán :) amúgy főzni tud valaki ?:D
Nevezhetnénk "motorversenyzők" néven
Elvileg nekem is Ok!bár oszt. Telik lesz akkor de inkább a lecsó
nekem jó szerintem:)
Sziasztok!Még nem jeleztétek,hogy jó-e a szeptember első hétvégéje a tiszai bulira.Pont erre a hétvégére esik a szentesi lecsófesztivál.Nagy eszem iszom dínom dánom.Ha gondoljátok ide is lehet főzőhelyet bérelni és lecsót főzni.Általában 100-150 nevező szokott lenni.Óriási mozi az egész.