Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ú emberek! Használauton van egy fehér 650-es SV! Nagyon durván néz ki!
Azért, hogy 25KW-os legyen vagy másért? Nem igazán értem a dolgot. Ha karbis akkor a régi módszerekkel akár a gázkarral is lehet variálni, ha injektoros akkor azon kell állítani.
Húzd le a pipát az egyik hengerről..
Tsanyi elállítja neked az injectort ha akarod! De szerintem fölösleges! Ésszel kell kezelni és akkor műxik rendesen!
Miért akarsz Te azon a 72lóerőn is csökkenteni..?
Ujra felvetem a kerdest, mert kivancsi vagyok, de sajnos senki nem tudott segiteni benne.

SV 650S gepen milyen modon es nagyjabol mekkora koltseggel lehet teljesitmenyt csokkenteni?
Gazkar forgas limitalas?
Injektor elektronika modositas?
Nem tudom,én ha valaki ír nekem alap dolog,hogy válaszolok.. Ez csak az én bogaram szerintem de én már csak ilyen vagyok.Szerintem egy mail semmibe nem kerűl de persze nincs belőle gond elvégre is rengeteg a motor és rengeteg a kereskedés is.Ezek után ha el is adom a motort 100% hogy tőlük soha semmit nem fogok venni.
A parillát tudnám felhozni mint jó példa.Nem jött létre az üzlet mégis végtelenűl korrekten,normálisan viselkedtek.
Elfikkantottál a motorral vagy kikanyarodtak eléd?
Sziasztok! Érdekelne pár dolog egyenlőre csak kiváncsiságból:

2000-es Suzuki Sv 650 S komplett idomgarnitúra, egy komplett elsővilla kerékkel-fékrendszerrel-kománnyal-kapcsolókkal, illetve a fejidom tartókonzol. Ezen kívül még érdekelne a hátsó rugostagot a lengővillához kapcsoló rész is. Vagy ha van valakinek külföldi papíros komplett motorja jó áron azt is szívesen meghallgatnám! Köszönöm előre is! Balázs
velem nagyon rendesek voltak, tőlük akartam venni új sv-t de mire rárakattam volna velük mindent amit szerettem volna ( oldalidom, bukógomba, üléspúp ) olyan horibilis összegre jött ki, hogy abban maradtam velük még gondolkodom rajta azt is felajánlották, hogy vegyek sima fekete idomot ami jóval olcsobb lett volna és ők hozzá fujják a motorhoz 10 000 ft-ért, végülis nem vettem tőlük motort . 2 - 3 hónappal később ugyanilyet hírdettek a net-en mint amilyet én venni akartam, 3 hónapos volt és még egy fokozatkijelzőt is adtak hozzá. meg is vettem és hozzájuk vittem el átnézetni, mert miután beszereltem a fokozatkijelzőt állandóan világított az FI ezért is vittem el hozzájuk .kicsit tartottam tőlük de nem voltak velem bunkók ( pedig lehettek volna hisz nem vettem tőlük semmit), ellenkezőleg rendesen megnézték és ők mondták, hogy rossz hozzá a fokozatkijelző ez okozza a hibajelet( amit kicseréltek a prop-tech-esek ). az átvizsgálásért egy fillért nem kértek tőlem pedig kb 1 órát nézegették és próbálgatták a kijelzőt vajon miért nem jó. a legvégén lefújták a láncomat is . annyi kérésük volt, hogy a rendszámtartón található matrica helyére felragaszthatják-e a saját matricájukat. természetesen megengedtem.
én egy szolnoki kereskedésben akartam beszámítatni a motoromat. igaz ők 3-4 nap után válaszoltak a kérdésemre de 800 000 ft-ért számították volna be 1 évesen a motoromat egy 3 éves gsx-r 600 árába, 500 000 kellett volna ráfizetnem. ezek után tudomásul vettem válaszukat és többet nem foglalkoztam velük. lehet ők is bunkónak tartottak mert nem válaszoltam a számukra igencsak kedvező ajánlatukra, hogy elfogadom-e vagy nem. nem sértés de talán a Te ajánlatod is ilyen lehetett és nem érdekelte őket.
azért mert egy e-mailra nem válaszoltak szerintem kár lenne véleményt mondani róluk ismeretlenül. biztosan van akinek rossz tapasztalata volt velük, én meg vagyok elégedve a munkályukkal és a hozzáállásukkal.
Azért 1-2 különbség azért van:itt a felszereltségre és a motorkarakteriszikára gondolok.
Írj mailt a balu88@mailbox.hu címre és elmondom mire gondolok.. Csak,hogy ne offoljak itt tovább
Én KB olyanra gondoltam ahol van egy murvás placc egy vagy két konténer lerakva.Abban van az iroda és pár selejtes bőr garnitúra.A tulaj egy fekete izompólós kopasz kigyúrt vastag üreges aranyfuxos enyhén barna bőrű egyén.Ez vagy vadul telefonál vagy a garnitúrákon üldögélő szintén barna bőrű nagy csapat susogós joggingban vegyesen kigyúrt kopasz vagy kövér izzadó szintén joggingos fuxos pacákokkal beszélget.
És ha kérdezek akkor még ő veszi rossz néven.
Mint írtam, az SV kb egy hete jött a képbe, igy természetes, hogy a színekkel, meg egyebekkel nem vagyok tisztában, ezért kérdezlek benneteket. Nyilván ha én tudok valamit, és ti nem azt meg én fogom elmondani. Szóval azt mondjátok ez 2OO5 elötti. Valóban az már koros egy kicsit....lehet 2OO5-ben helyezték forgalomba, azért hírdetik annak. Autóm volt már millió, ott képben vagyok, ott is ugyan ezt csinálják.
Balu8O, én már kipróbáltam több motort is, többek közt a Tuonót is, azóta abba vagyok szerelmes, de azért hogy nem mentem az SV-vel, megkockáztatom, hogy annyira nagy különbség nem lehet, mint mondjuk ha egy Frazert nézegetnék. Azért mondtam, hogy V2 kell. Ami különbség adódik, nem hiszem, hogy pár ezer km után ne szoknám meg. Éppen még nézegetek MT-O1-et is, na azt azért már nem merném megvenni egy hosszabb próba nélkül. Csak hát sehol sem találok tesztvezetést.
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket.
jaja..westmotor a nevük asszem. Viccen kívűl nekem nem volt szimpatikus a hozzáállás,hogy egy olyan válaszra sem méltatnak,hogy "köszönjük érdeklődésedet de annyit nem áll szándékunkban ráfizetni a motorra)stb.
Ez így korrekt lett volna..
Nem becsületestől is érdeklődtél?
Érdekelt volna motor tőlük cserébe+egy kis kp-val de az első mail után rám sem basztak a rendes,becsületes kereskedők..
hirdetni lehet de attól még nem 2005-ös, szerintem ha valaki motort vesz biztosan utánnanéz a jellemző dolgoknak ha nem lusta rá pl. matricázás, váz szín, óralap színe, felni színe, teleszkóp alsó színe, stb... amiből következtetni lehet az évjáratra. de lehet csak én voltam ilyen.
2003-ban volt Suzuki felirat a tankon. 2004-tol mar S betu. Vagy tankot csereltek, vagy igen sokat allt szalonban...plusz az allapotfelmerobol kiderul, hogy 1 kulcs van hozza, ami engem zavarna
Majd nezzetek meg hany karburatoros SV 650 s van hirdetve 2005-osnek! :)
Tökéletes motort nagyon nehéz találni,ha nem lehetetlen.Esetleg a hibákat felhozva alkuképes lehet az ár
szia !
szerintem nem lehet 2005-ös mert akkor már nem matricás volt a suzuki felirat a tankon, hacsak nem visszamaradt motor volt a szalonban mikor megvették 2005-ben. szombathelyen ennél a suzuki kereskedésnél nagyon rendesek és segítőkészek, ami szerintem elég ritka manapság. én is hozzájuk vittem az enyémet és oda viszem ezentúl is szervizelni. igazi becsületes kereskedők.
Jaaa a legfontosabbat kihagytam:választás előtt igyekezz kipróbálni pár motort mert lehet nem jön be egyik vagy másik különböző okok miatt.
Nézd az a motor ami 14ezer kilóméterrel,felemás szinte 0-ra kopott gumikkal van felszerelve és a szervízkönyve sincs meg..Hááát az szerintem felejtős.El kell döntened milyen motort,milyen márkát szeretnél vásárolni és asszerint kell keresgetni a piacon.Aki sv-t akar venni az azt vesz aki apriliát vagy mást az pedig azt fog venni.Nem egy kategória a kettő.
Köszi, bár amit elmondtál, annál többet ez sem mond el.
Nehéz jó árut találni...
Nem az a lényeg,hogy az enyémet vedd meg vagy sem..Az a lényeg,hogy ha motort veszel adj érte inkább többet legyen az suzuki,aprilia vagy bármi de legyen inkább makulátlan állapotú.
Amúgy meg az enyém is eladó..
Itt a suzuki bevizsgáló adatlapja:
suzuki sv1000