Még így is hogy küzdök vele mint malac a jégen olcsóbban jövök ki mintha felszerelnék egy sportdobot.
Nameg nem az én lennék aki csak úgy megvesz valamit és felszerelteti.Én mindent jó nagy tekeréssel hátúlról előre csinálok.Jó sok kendácsolással.
Ezért utálom a barkácsolást ,mert menet közben ezer apró dolog jön elő ,mi kell még ,mi nem jó stb. Meg kell venni az ezrest oszt kész.Kicsit drágább ,kicsit nagyobb ,a baj csak az hogy nem ér le róla a lábam meg nem érem el a kormányt!
Motul 5100(nagyvas.hu)
"SAE 15W-50 elsősorban olasz gyártmányok mindennapos használatára, valamint nagy nyomatékú motorokhoz, illetve olyan motorosok számára, akik ily módon is szeretnék motorjuk életét meghosszabbítani! Endurance viszkozitási fok, szélsőséges körülmények között üzemeltetett közúti és off road motorokhoz ajánlott."
Az olaszokhoz tényleg 15w 50 van előírva.
15.éig tuti nem végzek vele.Hiányzik a talpa a kipuffnak.Ami a csövön van ráhegesztve.Amihez hozzáfogatom a dobot.Talán egy kuka ropira tört TL-ről vagy 1000-esről kéne levágni.Meg lehet csinálni is de rozsdamentesnek kéne lennie és szépnek.Amit momentán saját kezűleg bajos lenne kivitelezni.Meg mivel eltüntettem a csőről felfogatófület kellene valami szép bilincset is szerválni hozzá.És lusta is vagyok.Örültem hogy a lemosásra rávettem magam.
Suzuki szinte az összes mai motorjába 10-40-est ír elő. Ettől el lehet térni különböző éghajlatokon ,vagy extrém hőmérségletnél ,van is egy táblázat a manuálban,ami megmutatja hogy a különböző vizkozitású olajak mien hőmérséglet tartományokon belül használhatók.
Ja.El kéne billegni a motorral a kipushoz.De egyben a dobokat is vinni.Szervezőmunka kéne hozzá.Csak hideg van.
Bár lehet egy gödöllői kipust is megkérdezek.A munkácsi utcai hátha meg tudja oldani.
Sziasztok!
Zoli! Megjött a tömítésed!
Én a Hringen 2:26 -27-et megyek ,videóról mérve. Ez nem jelenti azt hogy nem lehet jobb köröket menni ,de a 05 az már egy gsxr 600 pályamenő idelye .
Nameg nem az én lennék aki csak úgy megvesz valamit és felszerelteti.Én mindent jó nagy tekeréssel hátúlról előre csinálok.Jó sok kendácsolással.