Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenkinek a vidéken élő 70 éves nagyi nevén van a moci
Még én se kötöttem meg az idei évre a biztosításom mert ki van vonva a forgalomból. Most kezdek utánanézni, h hol kössem majd...
Uff hentes.Mi a pálya?
Tudok segíteni 8864799, huszas
Szerintem pest és pest megye hátrányos.Meg a Bonus fokozat az életkor és még sok minden más.
Hello!

Nézem itt a kommenteket és csak csodálkozom. Nektek, h a fenébe ilyen kevés a biztosítás? Most ki van vonva a gép de az éves közel van nekem a 40-hez. Mitől függ ez?
szia !
én is az union-nál voltam. most is náluk kötöttem csak az union24-nél.igaz itt net-en kellett intézni de az éves biztim 9075 ft lett az éves és A1-be léptem. márc. 30-ig kivonattam én is a motort ezért annyi volt a kérésük, hogy előtte pár nappal jelezzem feléjük, hogy vissza helyeződik a motor forgalomba és akkortól kell csak fizetnem majd. viszont ebből az összegből még 3 hónap lejön majd.
Nemtudom milyen évjáratú a tied meg, h mennyit ért a baleset napján, de ha nem kaptál annyit mint én akkor nem hiszem, h gtk. A roncsérték mind egy hitvány összeg. Olyan mint egy zártkörű használtauto.hu mindenki szinte ingyen akar hozzájutni dolgokhoz. Az én SV-mre a legnagyobb ajánlat a 100E ft volt, azért 300at biztos ért még törve is. Így, h látod az arányokat kitudod számolni, ha gtk lett volna a motorod mennyit kapsz. Ha számlás javítást fizetnek akkor azt kapod ami a számlán van, mivel nem az jött így az egyezségi kárt kaphattad meg sztem (amibe ezekszerint nem mentél bele)
türelmesen várok pár napot, bízva abban, h a posta előbb utóbb hoz valami levelet...

GTK-ra gyanakszom, ha fizetnek...De, gtk-nál vagy sokat fizetnek vagy semmit, nem?Azért durva lenne, ha ennyivel szúrnák ki a szemem...Akkor még arrébb lesz az első gurulás...

Amúgy, úgy gondolom, h ilyen a világon nincs, h minden papír nélkül megküldenek X. összeggel...

530?Te mázlista, én kussolnék ha annyit adtak volna nekem...
Ilyet még nem hallottam, h mindenféle előzetes bejelentés nélkül adnak egy bizonyos összeget. Mivel gtk lett a motorod így az kárkori érték minusz roncsértéket kapod meg. Ezen felül semmi nem képezi vita tárgyát. A kárkori érték az eurotax, a roncsérték pedig az egy portálra felrakott hirdetés ami egy "zárt" rendeszeren belül működik. Mindkét adat fix és nem lehet belekötni, nincs olyan, h felét adják... Az én 2000-es SV-m nek 630volt az értéke, 100-ra értékelték a roncsot, így kaptam 530at. Ha Te ennél kevesebbet kaptál akkor valami sántít... De amiket mondtam adatokat azt neked is tudnod kell. az hivatalos, szóval megmutatják utalás-kifizetés előtt. Legalábbis az Allianz tuti
Hopppá öcsém, félre vagy tájékoztatva

ad1: ügyintézőhöz el sem jutsz Bell csodálatos találmányán...
ad2:akikkel te beszélhetsz azok callcenteres arcok, azok meg annyit látnak, amit a gép dob...Az meg úgy van adminsiztrálva, ahogy...
Latnia kell az ugyintezonek mindent, ami a karral kapcsolatban tortent. A beerkezett iratoktol kezdve a kikuldott levelekig, utalasig minden logolva van nekik. Latjak az egesz tortenetet.
Hehe, jó lenne ha két kalapácsütéssel megoldható lenne...

Nagyon remélem, h előleg...Hátha ők többet tudnak (amit kétlek, mert a callcenteresek sincsenek túlzottan eleresztve információkkal)
Szerintem fel szoktak tenni a kerdest, hogy elfogadod a karszakerto kalkulaciojat, vagy a szervizben megcsinaltatod...Hivj fel egy ertelmes karugyintezot es kerdezd meg, hogy ez most mi ez amit utaltak? Eloleg?
Simán.Öcsinek is úgy volt.Bár az érdekes volt.Felhívta az ügyintéző hogy 179e jó lesz e a kár megtérítésére. Öcsi nyel tegyet és berebegte a telefonba hogy igen.Namost egy flakon alázvédő meg pár kalapácsütés kellett.És az előző kárból kifizetett vadi új lököst rakta fel amit még nem cserélt le.
Szasztok Srácok!
Nem tud valaki közületek hasidomot 650-es SV-re?A legjobb türkizkék lenne,de mindegy milyen színű!Enyhén sérült állapotú sem baj!Szűkös a keret sajnos !Ha esetleg mégis,a mélcímemre írjon már legyen szíves!Előre is köszönöm!
Hamarosan itt a jó idő,és goooooo!
Szasztok
Onnan lett árajánlat leadva, csatolva a pótkárfelvételi laphoz, amit a csóka megköszönve vett át, anno, Krisztus előtt 5000ben.

De, bazzeg, mindenféle papír nélkül egyszer csak megjelenik pénz a szla-n?Biztos, h nem Ugandában vagyunk?
Áh annyira nem vok kiváncsi fáncsi.Meg kéne fenyegetni őket hogy viszed márkaszervízbe.Hátha még hozzátesznek lét.
egyelőre kényes running ügy, nem szeretnék nyilatkozni, ki tudja ki olvassa...

priviben megsúgom
Ha lehetek indiszkrét mennyi az annyi?
na, a falra festett ördög megjelent.

Valami isteni csoda folytán végre féregjárat nyílt a bankszámlám és az ALJAnc bankszámlája közt.Üröm az örömben, h összegnek kevés, kávépénznek meg sok...

De legalább el lehet indulni...Jövő héten végig 8C, 10C.Ott akarok lenni a mácius 15-i túrán!

Szerintetek, mit csináljak?Hogyan lehetne megértetni velük, h ez a pénzösszeg a töredékét fedezi a kárnak?
Bar a kawazold SV uberelte azt a keket
jól takarja a váz és idomrepedéseket!
Par eve lattam egy sufni tuning SV-t hirdetve...ha jol emlekszem kek volt mindenhol es sarga csikok voltak raja villamot imitalva
Rendezünk discomotor bajnokságot? Ki tudja a leg trágyább tuningötletet egy SV-vel?!