Egy jó tanács: én decemberben körbejártam szinte minden biztosítót és rá kellett jönnöm, hogy bár sokan vannak, akik nagyon olcsók, de kevesen vannak, akik korrektek és bármikor, bármiben információval tudnak szolgálni, és nem utolsó sorban értenek ahhoz, ami a dolguk. Volt olyan hely, ahol közölték, hogy ha valami kérdésem van, írjak levelet, nem e-mailt, levelet! (2009-ben nincs e-mail vagy telefon, nem hiszem el). Megköszöntem és maradtam ott, ahol eddig voltam, nem olcsó, de legalább korrektek, rugalmasak és ez nekem megéri a többletköltséget. Szóval légy körültekintő és válaszd a Neked leginkább megfelelőt.
Egy kérdésem volna: olajcsere előtt állok ( gondolom nem egyedül :) ). A gépem egy 2000-es SV650S. Eddig Q8 10w50 SBK Racing fullszint olaj volt benne, de arra gondoltam, hogy idén áttérek a Q8 10w40 SBK félszintre. A kérdésem: jó lesz szerintetek ez az olaj (tudtommal 10w40 a gyári olaja is), merjem belerakni nyugodt szívvel? Motorozási szokásaimról annyit, hogy igazi allarounder vagyok, hol mecseki kanyargás (ésszel), hol városi krúzolás, hol túrázás, hol ez, hol az.
Talán, ott leszek,de erre még Én se vennék mérget
Van ismerősöm, de kötöttem már Én is, csak besegitek, tisztában vagyok vele, milyen feltételekkel milyen összegű bizti a reális!
Sziasztok , huuuuuuuu, nagyon hanyagollak titeket, sorry
Van meló is, motorral is sokat foglalkozom, aztán család és a másik 2 topcsiba is vajok , nem mentség, igazság
Szépülget a lódongóm, talán szombatra eléri a végső,pompáját + kap egy kis polírt a tank, aztán vasárnap Goooooooo
Egy kérdésem volna: olajcsere előtt állok ( gondolom nem egyedül :) ). A gépem egy 2000-es SV650S. Eddig Q8 10w50 SBK Racing fullszint olaj volt benne, de arra gondoltam, hogy idén áttérek a Q8 10w40 SBK félszintre. A kérdésem: jó lesz szerintetek ez az olaj (tudtommal 10w40 a gyári olaja is), merjem belerakni nyugodt szívvel? Motorozási szokásaimról annyit, hogy igazi allarounder vagyok, hol mecseki kanyargás (ésszel), hol városi krúzolás, hol túrázás, hol ez, hol az.
Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!
sztem nagyon jó áron megy most, érdemes elgondolkodni rajta
Részletek itt: http://svmedia.hu/garazs/sv.htm
ezt az ajánlatot nem felejtem el. amint esedékes lesz a dolog zargatlak, ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek
na lépek, cakát mindenkinek
Van ismerősöm, de kötöttem már Én is, csak besegitek, tisztában vagyok vele, milyen feltételekkel milyen összegű bizti a reális!
Egy hónap és meglesz az SV-m
Már nagyon várom
Biztosítós vagy? vagy csak van ismerős?
Mondjuk lehet h reménytelen eset vagyok 25 évesen pest megyével
Van meló is, motorral is sokat foglalkozom, aztán család és a másik 2 topcsiba is vajok , nem mentség, igazság
Szépülget a lódongóm, talán szombatra eléri a végső,pompáját + kap egy kis polírt a tank, aztán vasárnap Goooooooo