legalább már tudom hogy homasitabetű a neve :) (és h ott lehet kapni). Onnan nekem a krómhatású gumi szőnyeg tetszik sárga és vörös lángnyelvekkel, de motoron nincs szőnyeg a pedálok előtt, így meg vagyok lőve teljesen! :)
2009ben Allianz-nál voltam A0-ban 36.000 Ft volt egy év! Csináltam egy sasszét, visszavettek M2-be idén, és így 80.880 Ft lett volna az idei évem! Kivonattam, elvileg most az unionhoz megyek, ott elvileg 26.000 Ft lesz az egész év!
Májki, vörivárra egy mz is túl jó lenne...Már azzal császár lennék...
Ezzel ha elgurulok a következő Sólyom mocitalira, tuti, h fotóznák...
A biztivel (ALJAnc) most várakozás van.Kaptam egy belső fülest, h kivizsgálják a panaszlevelem (mert írtam nekik egy anyázósat, h szopjanak le egy lovat és kúrja meg őket egy 200kilós nigger ) addig legyek türelemmel...
Nos ez a legeslegutolsó dobásuk, a következő az én dobásom lesz, classic orosz cocktail formájában, enyhén flambírozva .Jól tudom, h kormányváltásig tilós zs***iráfozni?
Biztositas.hun csináltattam egy ajánlatot.A végin van az összehasonlító 10 biztosítóval.Az első legolcsóbb 2-3-at élből kihagytam mert köbe,vabard,stb olcsónak olcsó de nagyon g..ci.Így maradt a K und H.Mint valamennyire normális cég.Átutaltam igad viszonylag sokat 21e körül A0 ásban egy évre.Küldték a zöldkártyát egy évre.Sok gondom nincs ezután.
nekem a K&H-nál eddig nem volt gondom, most 3415 a negyedéves díj, küldik mindig a zöldkártyát. nem csak magyarországon van ez, hogy ha nem figyelsz átbasznak. haverommal rendeltünk a dealextreme-ről, ott ha többet rendelsz valamiből kedvezmény van. nosza rendeljünk többet. természetesen az egyedi árat számlázták, mert valahol külön kell jelezni, hogy kéred a kedvezményt.
hátul a suzukijel azokkal a betűkkel nagyon magyaros :). az új swift betűire hajazó pluszbetűk, amikből azt szokták kirakni, hogy "MUCUSKA" meg "LYÓZSI-01" stb... egy ideig divatos vót, de má nem... a pirosfehérzölddel nincs bajom.
Tudtam, h számíthatok az őszinte véleményetekre , különösen Májkiéra .
Májki, te olyan morcos vagy állandóan, mondd iszol te rendesen? (ne szívd mellre.)
A színe az ami megfogott, ugye.De a minimáldizájn is bejön rajta...
Avon helyett lehetne sv1000R, a grillrács nekem bejön, a kipu az égben szintén.A letakart indexek nem, kivéve ha tükörbe szerelt van fent, mint az új gixxereken...
Más téma: még egy métert sem mentem, már 2x volt balhém a köbével.Egyszer ugye a tudatos vezetők klubja, ahol nem kaptam kedvezményt, mert motoros vagyok és ezért diszkrimináltak.A második pedig, kapaszkodjatok, újabb kisbetűs:
Negyedéves díjfizetést kértem az alkuszon át.
Kijött az első negyedéves.Minden oké.1 héttel később kijön egy újabb csekk, az éves díjjal, az előző csekk + késedelmi kamat + tagdíj összegével...
1: 5 munkanap alatt nem könyvelik le a beérkezett sárga csekket?Rúgják ki a könyvelőiket.
2: Negyedévest kértem, kaptam.Ma a mél (több mint 1 héttel az enyém után---rúgják ki az ügyintézőiket:)) jött.MIVEL MOTOROS VAGYOK, ÉVES A DÍJAM NEM SZÁMÍT, MIT KÉRTEM...
tehát megint egy kisbetűs, megint a motorost diszkriminálják...Próbapert megérne, ha megtehetném...
Szóval, vastagon beszoptam.Legközelebb átnézem a netet és nem leszek jóhiszemű, mert magyarországon (szigorúan kisbetűvel) az embernek állandóan résen kell lennie...Ezért rühellem ezt a geci országot.
de a magyar verziónak állítólag nagy a műszaki tartalma.A britt indulóról meg semmit sem tudni..Futóműben nálam a mi nemzeti sv-nk viszi a pálmát
fékeket meg nem látom a magyar gépen.Az angol az fém fékcsöves,az tuti.Aszongyák a kommentekbe a motort is meg hekkelték már.
Zsé!Ha már ilyen szép képet produkáltál házi feladatként tudj meg műszaki jellemzőket a "erzsébet Királynő sv-jéről"
Az szep....
Ezzel ha elgurulok a következő Sólyom mocitalira, tuti, h fotóznák...
A biztivel (ALJAnc) most várakozás van.Kaptam egy belső fülest, h kivizsgálják a panaszlevelem (mert írtam nekik egy anyázósat, h szopjanak le egy lovat és kúrja meg őket egy 200kilós nigger ) addig legyek türelemmel...
Nos ez a legeslegutolsó dobásuk, a következő az én dobásom lesz, classic orosz cocktail formájában, enyhén flambírozva .Jól tudom, h kormányváltásig tilós zs***iráfozni?
mer előttem már ott jártá'!
:)
allianzzal mi ujsag?
Májki, te olyan morcos vagy állandóan, mondd iszol te rendesen? (ne szívd mellre.)
A színe az ami megfogott, ugye.De a minimáldizájn is bejön rajta...
Avon helyett lehetne sv1000R, a grillrács nekem bejön, a kipu az égben szintén.A letakart indexek nem, kivéve ha tükörbe szerelt van fent, mint az új gixxereken...
Más téma: még egy métert sem mentem, már 2x volt balhém a köbével.Egyszer ugye a tudatos vezetők klubja, ahol nem kaptam kedvezményt, mert motoros vagyok és ezért diszkrimináltak.A második pedig, kapaszkodjatok, újabb kisbetűs:
Negyedéves díjfizetést kértem az alkuszon át.
Kijött az első negyedéves.Minden oké.1 héttel később kijön egy újabb csekk, az éves díjjal, az előző csekk + késedelmi kamat + tagdíj összegével...
1: 5 munkanap alatt nem könyvelik le a beérkezett sárga csekket?Rúgják ki a könyvelőiket.
2: Negyedévest kértem, kaptam.Ma a mél (több mint 1 héttel az enyém után---rúgják ki az ügyintézőiket:)) jött.MIVEL MOTOROS VAGYOK, ÉVES A DÍJAM NEM SZÁMÍT, MIT KÉRTEM...
tehát megint egy kisbetűs, megint a motorost diszkriminálják...Próbapert megérne, ha megtehetném...
Szóval, vastagon beszoptam.Legközelebb átnézem a netet és nem leszek jóhiszemű, mert magyarországon (szigorúan kisbetűvel) az embernek állandóan résen kell lennie...Ezért rühellem ezt a geci országot.
fékeket meg nem látom a magyar gépen.Az angol az fém fékcsöves,az tuti.Aszongyák a kommentekbe a motort is meg hekkelték már.
Zsé!Ha már ilyen szép képet produkáltál házi feladatként tudj meg műszaki jellemzőket a "erzsébet Királynő sv-jéről"
Es ezen is turakormany van...