Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem szép az összhatás
szin,felszereltség király
grafikai irka-firka bucsus
a hűtő melletti kis idomka állat.
a hűtőtakaró gáz.
a felnik tetszenek, csak az Avon-t nem írnám rá.
az OSB lap nem tudom miért van az ülésen, szerintem kényelmetlen lehet... :-)
Pásszol a ruhához.Max a kék díszítést feketére kellene cserélni.Majd te mész elöl így könnyű lesz követni ha lemaradok.Egy fehér motor a fekete aszfalton.Tuti zsé az arra kell menni.
Nekem túl "disco-s"! Vörivárra jáúú lesz! Bocsi ne vedd fel! Csak húzlak!
mit gondoltok, kinézetre milyen?
Tudom, hogy nem SV-s téma, de Suzuki GN125 gázbovdent nem tud valaki esetleg?
Én Békéscsabán vagyok. Igazából csak sofőrködök. Meg segítek az orvosoknak. Ha kell.
Nem sokat segítettem.De azt szivesen.
Ha kitavaszodik lehet nekiesek egy másiknak.

Hülye kérdés.A csizmát mivel kéne lepucolni.Sima cipőkrém vagy van valami flancos sportmotoros cucc hozzá?
Helló Zoli köszi a képeket .Tevagy már rendes
Én mentőápoló vagyok 3éve.Bötö te hol mentőzöl ápoló vagy?
Én konkrétan egy betegszállítós cégnél vagyok autószerelő ahol 19 autó van és azt tartom karban. szóval nem veszek részt szervesen a betegszállításban, de volt már rá példa, h mennem kellett mert emberhiány volt. És hogy van-e pénz? 110ft körül számolj hasznos kilóméterenként, annyit fizet az OEP. Egy kocsi megy havi 12000E km-rt! Abból 9000 a hasznos, lehet szorozni 19 kocsival
Jól fizet az egészségügy?
Akkor majdnem kolegák vagyunk. Én egy betegszállító cégnél melózok
Ok.Koszi.
Nálam vannak a rugók, rögtön két garnitúrát csinált belőle így azt is átvettem. Hétvégén átviszem a szimeringgel együtt.
Köszi srácok
A balesetem után döntöttem úgy hogy mentős leszek.
Eléggé szarban hagytak az emberek akkor és én rájöttem, hogy k.rva szar dolog tehetetlennek lenni...
Na megkérdeztük vala! A 15-ei túra étkeztető helye nyitva lesz március 15-én! Csak legyen jó idő!
Én is akartam mentős lenni ,de nem jött össze
hát erre nem találok szavakat Nagyon teccetős darab.Darth Vader szaktárs
Jó darab!
Egy srác csináltatta magának kb 1-1,5 évvel ezelőtt, de utólag szólt, hogy nincs rá pénze és el lehet adni. Én meg mivel mentőzök is, nekem pont jól jött ki a dolog
Örültem mint majom a farkának
A felirat miatt gondoltam!
Elvileg nem volt használt, de sokat állt a boltban. Miért?