a hűtő melletti kis idomka állat.
a hűtőtakaró gáz.
a felnik tetszenek, csak az Avon-t nem írnám rá.
az OSB lap nem tudom miért van az ülésen, szerintem kényelmetlen lehet... :-)
Pásszol a ruhához.Max a kék díszítést feketére kellene cserélni.Majd te mész elöl így könnyű lesz követni ha lemaradok.Egy fehér motor a fekete aszfalton.Tuti zsé az arra kell menni.
Én konkrétan egy betegszállítós cégnél vagyok autószerelő ahol 19 autó van és azt tartom karban. szóval nem veszek részt szervesen a betegszállításban, de volt már rá példa, h mennem kellett mert emberhiány volt. És hogy van-e pénz? 110ft körül számolj hasznos kilóméterenként, annyit fizet az OEP. Egy kocsi megy havi 12000E km-rt! Abból 9000 a hasznos, lehet szorozni 19 kocsival
Köszi srácok
A balesetem után döntöttem úgy hogy mentős leszek.
Eléggé szarban hagytak az emberek akkor és én rájöttem, hogy k.rva szar dolog tehetetlennek lenni...
Egy srác csináltatta magának kb 1-1,5 évvel ezelőtt, de utólag szólt, hogy nincs rá pénze és el lehet adni. Én meg mivel mentőzök is, nekem pont jól jött ki a dolog
Örültem mint majom a farkának
grafikai irka-firka bucsus
a hűtőtakaró gáz.
a felnik tetszenek, csak az Avon-t nem írnám rá.
az OSB lap nem tudom miért van az ülésen, szerintem kényelmetlen lehet... :-)
Ha kitavaszodik lehet nekiesek egy másiknak.
Hülye kérdés.A csizmát mivel kéne lepucolni.Sima cipőkrém vagy van valami flancos sportmotoros cucc hozzá?
A balesetem után döntöttem úgy hogy mentős leszek.
Eléggé szarban hagytak az emberek akkor és én rájöttem, hogy k.rva szar dolog tehetetlennek lenni...
Örültem mint majom a farkának